Metronomy
Legenda
- Poruka
- 50.926
i trebaju im pare na bilo koji nacin....mislim da su oni u stvari nesretjni i ruzni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i trebaju im pare na bilo koji nacin....mislim da su oni u stvari nesretjni i ruzni
Šta da joj odgovara?a kada se umesa onda ga i ti napadnes jer to ne radi kako tebi odgovara....
i imaju crvi u guscii trebaju im pare na bilo koji nacin....
mislim da je u pitanju razlicito shvatanje komunkacije, a ima i botovanja, ali je prvenstveno da ljudi razlicito komuniciraju, neki bi zabavu, neki romantiku, a neki drugi rade posao....Šta mislite?
Kakvu satisfakciju-zadovoljstvo imaju članovi ovog foruma koji vreme na forumu Isključivo
provode u
vredjanju, ponižavanju i provociranju
svih ostalih članova sa kojima se susreću na temama?
Da li mislite da je u pitanju patologija?
Lečenje kompleksa?
Bolest?
Ili možda nešto drugo?
znam sta pise zena i s njene tacke je u pravu, jer tog trenutka je osetljiva....nekog drugog trenutka bi se branila, a nekog treceg salila...Šta da joj odgovara?
Uvrede?
Ne radi se o razmeni stavova već o ličnim uvredama i provokacijama.
Ali ako se svaki dan ljudi kojima ne prija vulgarno obraćanje, koji ne trpe da ih vredjaju, ne tolerišu siledžijstvo bilo koje vrste budu povlačili a upravo se to dešava...Ali ako uvuces vecinu upravo dobijamo toxicni forum
Nije baš tako, Metro.znam sta pise zena i s njene tacke je u pravu, jer tog trenutka je osetljiva....nekog drugog trenutka bi se branila, a nekog treceg salila...
koliko puta si se izvadila na foru iz neke glupe rasprave?Nije baš tako, Metro.
Impliciraš promenjlivo raspoloženje žena.
Uvrede ne dozvoljavaju nastavak u šaljivom tonu.
Ili sam ja ' uvrnuta'?
Pa nema povlacenja ali ni copora,ako imas problem s nekim prijavis tabu,nemoj da uvlacis druge u to,opet ti kazem videla si na sta je ispalo coporativno picenje na spamerskom a to sve samo zbog jedne osobe koja je kao htela da odbrani neke zene i pokupi za to bodove,nije bilo razloga za to jer su same mogle da izadju na kraj s drugima,mozes da biras i da ih blokiras ovako dolivamo ulje na vatruAli ako se svaki dan ljudi kojima ne prija vulgarno obraćanje, koji ne trpe da ih vredjaju, ne tolerišu siledžijstvo bilo koje vrste budu povlačili a upravo se to dešava...
Kakav ćemo forum dobiti?
naprotiv, bolje je diskutovati o problemu, makar trenutno bio samo njen licno, sutra ce biti tvoj...ili moj.Pa nema povlacenja ali ni copora,ako imas problem s nekim prijavis tabu,nemoj da uvlacis druge u to,opet ti kazem videla si na sta je ispalo coporativno picenje na spamerskom a to sve samo zbog jedne osobe koja je kao htela da odbrani neke zene i pokupi za to bodove,nije bilo razloga za to jer su same mogle da izadju na kraj s drugima,mozes da biras i da ih blokiras ovako dolivamo ulje na vatru
Znaš kako kažu naši stari, "sa nekim se nije dobro ni u putu sresti" a kamoli..Šta mislite?
Kakvu satisfakciju-zadovoljstvo imaju članovi ovog foruma koji vreme na forumu Isključivo
provode u
Lečenje kompleksa?
Bolest?
Ili možda nešto drugo?
Moj je bio od kad sam dosao ovde i nije resen na visem nivou, pa sam naucio sam da bijem svoje bitke i protivnikenaprotiv, bolje je diskutovati o problemu, makar trenutno bio samo njen licno, sutra ce biti tvoj...ili moj.
Zadruga je gledana i to deca upijaju,nista bolji nisu ljudi ni na ulici,mediji perfidno samo hroniku plasiraju,pa ne moze to da nam da dusevni mir samo nemir koji cemo dalje prenositiIstina je da je sve vise vulgarne komunikacije, ljudi se poznaju virtualno i ima netrpeljivosti. Svaka diskusija o tome smanji tenzije. Podrzavam ovu njenu temu i otpor vulgarnostima i bezobrazluku.
Ne povlačim se ni pred kim, izuzetno sam dobra u pisanoj reči a ovde je u pitanju upravo toznam sta pise zena i s njene tacke je u pravu, jer tog trenutka je osetljiva....nekog drugog trenutka bi se branila, a nekog treceg salila...
Otišao si daleko od problema iz uvodnog posta.koliko puta si se izvadila na foru iz neke glupe rasprave?
Uvrede na pp je stvar onoga ko misli da moze da izdrzi, a javno valjda neko sankcionise?
Sa druge strane....ako vodis konverzaciju koja je uvredljiva nekome, a ti ne osecas, onda ne mozes da trazis pristojnost....ili mozes, ako si neosetljiv i samoziv....
Slazem se ne treba se povlaciti ali onda ima u nama malo sadomazohizma jer nema kraja i odustajanja kad se jednom udje u taj krugNe povlačim se ni pred kim, izuzetno sam dobra u pisanoj reči a ovde je u pitanju upravo to
bitka u pisanim rečima...
Siledžijstvo bilo koje vrste ne dozvoljavam kako nadamnom tako ni u mojoj blizini, uvek odreagujem,
ali nisam načisto sa tim koji je način ispravan.
Tačnije moje mišljenje se kosi sa mišljenjem da je rešenje napraviti se bllesav i produžiti dalje, ne mislim samo na nivou foruma.
ma prijavi se to i taj neko bude blokiran jednom dva puta tri puta i onda se vrati nakači još više... i svi znamo da je budala i sve je to ok i meni jasno...Pa nema povlacenja ali ni copora,ako imas problem s nekim prijavis tabu,nemoj da uvlacis druge u to,opet ti kazem videla si na sta je ispalo coporativno picenje na spamerskom a to sve samo zbog jedne osobe koja je kao htela da odbrani neke zene i pokupi za to bodove,nije bilo razloga za to jer su same mogle da izadju na kraj s drugima,mozes da biras i da ih blokiras ovako dolivamo ulje na vatru
Ma to ne vredi analizirati nije svaki pacijent sa istom dijagnozom,zato ako se ulazi u to mora biti na sve spreman ,taj neki prvi problem je bio master korisnik koji je imao puno krivicnih prijava navodno i dolazio do fixnih brojeva telefona,maltretirao ljude i trazio ih,ovde bas najgore redom sve sa puno nikova uhodio i maltretirao,nista nije reseno dok sam nije otisaoma prijavi se to i taj neko bude blokiran jednom dva puta tri puta i onda se vrati nakači još više... i svi znamo da je budala i sve je to ok i meni jasno...
Zanima me da li treba da se zapitamo kakvi su profili ličnosti iza takvih Nikova i avatara?
Da li smatraš da je to sprdnja, bolest ili lečenje kompleksa?
ili možda postoji šansa da su to "opasne" osobe, potencijalni manijaci?
Мени вољу убија политика форума, једноумље, клизење низ длаку. И после звиждање у ваздух, правимо се луди.Otišao si daleko od problema iz uvodnog posta.
Nije reč o neslaganju u stavovima.
Izvlačenje na foru, napraviti se mutav, rešavanje problema putem pp, prijavljivanje postova nije moj stil.
Treba imati žedudac za takve stvari.
Sve više je novoregistrovanih članova koji direktno vređaju ne birajući reči.
Ni ja nemam volju da pišem.
Upravo to, registruje se dodje da pljune na svakoj temi po par forumaša, uglavnom žene ... i pojavljuje se mestimično sa kišom, bude banovan malo odmori i vrati se da nastavi.Otišao si daleko od problema iz uvodnog posta.
Izvlačenje na foru, napraviti se mutav, rešavanje problema putem pp, prijavljivanje postova nije moj stil.
Zašto da budem spremna na bilo šta?Ma to ne vredi analizirati nije svaki pacijent sa istom dijagnozom,zato ako se ulazi u to mora biti na sve spreman ,taj neki prvi problem je bio master korisnik koji je imao puno krivicnih prijava navodno i dolazio do fixnih brojeva telefona,maltretirao ljude i trazio ih,ovde bas najgore redom sve sa puno nikova uhodio i maltretirao,nista nije reseno dok sam nije otisao
Šta mislite?
provode u
Lečenje kompleksa?
Bolest?
Ili možda nešto drugo?

Dodacu da su ti novoregistrovani samo klonovi vec postojecih koji divljaju godinama.Otišao si daleko od problema iz uvodnog posta.
Taj clan nije u pravu.Recimo,
ja lično imala sam više takvih privezaka i jedan stariji član mi je rekao da sam za to sama kriva,
jer komuniciram sa forumašima, ostavljam svoje komentare na više tema,
postavila sam svoje fotografije na temi za fotografije
i da takvim ponašanjem navlačim sve pošasti ovog foruma...