Volela bih da cujem vasa misljenja

Zahvalila bih se svima na komentarima i probacu da odgovorim na neke,moj brak ne vredi spasavati muz i ja zivimo u istoj kuci ali ipak odvojeno (vec duze vreme ) sto znaci da se nikada nebih razvela zbog tog decka jel on nije razlog moim problemima a i on je u vezi ali ni njegova veza ne funkcionise ,on nije nikakav manijak niti diler droge o njemu kao i on o meni znam sve ,on se bavi javnim poslom i ok je sto se toga tice a i ja radim ali zbog velike razlike u vremenu njegovo i moje vreme se poklapa tako da kada sam kuci i on je pa onda pricamo.

pa ebi ga, ponavljam se sad, al uvek ima neko ko ne zna.. cim se neko pozali da mu je lose krenulo u vezi, univerzalni forumski odgovor je: odhebi ga.. sta on tebi tu.. i stvarno ne znam zasto to nije stavljeno u pravilnik foruma..
a na ljisu ti je pravilo: ne moze da ti se ne ebe.. mora da ti se ebe.. jer bolje je da ti se ebe makar i na silu nego da te forumasi lece

:lol:
Pravila,pravila....neka glupa pravila.......................................................o je....:)

Jovcke pitala si da li da mu vjerujes....paaa to samo ti mozes znati...sto ga ne pozoves da se vidite...ili kazi doci cu ja tamo,zelim da te licno upoznam...vidi kako ce da reaguje...

Skoro sam cula slicnu pricu o nasem poznaniku i...ostala bez teksta.Njih dvoje u braku,cerka 12 god.,bavili se raznim priv.biznisima,napravili kucu na Altini,naizgled dobro funkcionisu,on je o.k. tip, (znam ga jos iz studentskih dana),ona naizgled normalna...i skoro ga sretnemo,pitamo kako je,sta ima novo,a on kaze"pa eto radim..i zena mi se udala!"KAKO??Posto je prestala da radi,kao nerviraju je stranke,ona lepo upozna tipa preko interneta,on dodje ovde,ona se expresno razvede i uda za tog tipa i ode u tu neku evropsku zemlju da zivi "ko covek",jer je ovde shit.A da ....zaboravila sam da kazem da je cerku ostavila tati jer kaze da je njoj bolje ovde...moje misljenje:izmedju deteta i avanture(kazem avanture jer ga zapravo ne poznaje,samo iluziju koju je stvorila u svojoj glavi) izabrala je ovo drugo.Sta reci...

Ne mislim da su frikovi na netu...ovde covek moze opusteno da procaska o nekom svom problemu,a da dobije razna misljenja,iz raznih uglova gledanja, da se ponekad i nasmeje necemu, da sazna neku preko potrebnu informaciju, ali moje misljenje da je tesko naci osobu za brak jer ovde svi mozemo da pisemo i sta jeste i sta nije...u protivnom,svi bi pisali pod punim imenom i postavili bi svoju sliku..a o jovcke mislim da je taj tip njena slamka spasa iz loseg braka,pa jos iz inostr.,pa zar nije mogla da nadje srodnu dusu iz nasih krajeva nego iz neke sredjene drzave..to mi je malo bljak!

Nije prodao kucu jadnik,nego posto je u medjuvremenu sredio vizu za Sloveniju,sad treba da ide da radi i ne zna kome da ostavi dete na cuvanje...a u Sl.je bio spreman da ide zbog nje,da bi bila zadovoljnija...stalno joj je kod drugih bilo sve bolje i lepse...a tu se umesao i Centar za soc.rad,haos jedan..ludaca...

Ma kakvo verovanje tipu s neta koji je jos u vezi i to 5 god! 7-8h?! Imas li ti zeno decu,radis li? I sta taj covek radi kad je sa tobom toliko na netu? Gde mu je ta zena kad moze toliko s tobom da prica? To mi je nesto sumnjivo. Kakvih sve ludaka koji su kao divni ljudi a ovamo sex manijaci,dileri droge,sverceri belim robljem. Drz se ti zeno draga svog muza i pravo u bracno savetovaliste ako ti je stalo da sacuvas brak,a ako ne ide razvedi se pa nadji opipljivu osobu, a ne nekog tamo preko puta kamere 8)

ko je tebe toliko izneverio kad takva frustracija govori iz tebe phe
postavljas pitanja ali prejudiciras odgovore itd

uostalom otqd znas kakav je ko?
mozda si vidovita ko baba vanga ili tako nekako:roll:
ova prica je prilicno zanimljiva i predstavlja odredjeni fenomen koji je poprilicno cest...
a ja zelim da dodam jedno pitanje..
"sta si ti? nepostojis jelte..virtuelna si..nemas fizicki oblik jel..kako qcas postove? cime..virtuelnim prsticima ili nekim drugim nepostojecim izraslinama..ili mi 3pujemo da citamo tvoj post ako smo svi virtuelni..nepostojeci onda i ova nasa slova ne postoje..zar ne?"

ljudi se srecu na najneobicnijim mestima..pa zasto ne i preko neta?..
i ko tebi moze da garantuje da tip koga si sinoc upoznala u diskoteci nije serijski ubica ili nesto gore? sta lepo izgleda lepo prica itd a ispod te fasade moze da se krije manijak..dobro prikriveni manijak..zar ne?
kako ces znati? na osnovu utiska? a znas da je SVAKI utisak varljiv

Jako mi je zanimljivo kako pametno svi odgovarate postavljeni problem. Uglavnom mislim na one sa prve strane.
Ono sto zaboravljamo je da ljudi ne mogu da poslusaju racionalni savet u ovakvim situacijama. Oni moraju sami da dodju do resenja. I kad bi im rekao da ne ucine neku ludost, oni ne bi verovali da ce se jadno zavrsiti ta avantura. Dok ne probas nisi svestan opasnosti. Ako probas kajaces se, ako ne probas kajaces se. Ona zna sta je ispravno, ali ne moze da deluje racionalno, jer nije sposobna za to sada.
Zato gospodjo, potrudi se da se osvestis, probudis, ojacas malo sebe i svoje pozicije, pa onda delaj kako ti drago. Hladan tus.
Samo, hladan tus uzimamo tek kad se opecemo-tu je greska!

da ti napisem,bilo kakav savijet nemam pravo,neznam...prosla sam kroz sve ovo,znaci iskusila na svojoj kozi.razgovarala telofonom par sati dnevno,a u medju vremenu sms...vidjeli se tri puta,nikakav tjelesni kontakt nisa dozvolila a jako puno sam zelila....bojala sam se,milijon strahova....i na kraju odlucila da na naj grublji moguci nacin,prekinem!!!!pokajala sam se,patila puno,jos uvjek nisam prebolila a proslo je par godina...ovo je ukratko,ako mislis da ti mogu pomoci,savetom slobodno pitaj..potrudicu se,da ti pomognem?POZDRAV

Sada i ja da vam recem nesto. Moj muz visi na Net-u, Msn. Isto po 5-6 sati na msn. Stekao je neke prijatelje ?! na msn-u kako govori on. Jos najtuznije je to sto se dosta opustio i sa jednom zenom, i dosta sate provodi na MSN sa njom. Sta da vam recem kako se osecam.JADNO ! Inace on ne krije nista, to su obicni razgovori jelte ,,kako on kaze,, a JA , gde sam ja. Jadno je. Kakav ja komentar da dajem.

Ispitaj kakva je osoba,zatrazi da ti pomogne recimo finacijski,ako je spreman odrec se koga eurica mozda i ima dusu ako se pocne vadit ovo ili ono dizi sidro.Kako kaze poslovica u muci se poznaju junaci. Lako je mlatit praznu slamu,verujem samo u dela probaj i ti.

Znam da je jako dobra osoba i znam da ima dosta para jel se bavi javnim poslom, sam mi je mnogo puta ponudio pomoc ali meni ne treba ja zivim ok, ja sam preko ( sto bi rekli a ne on) On mi je obecao da ce da dodje kod mene za mesec dva jedva cekam, nikada nisam verovala u ljubav preko neta ali se ipak meni dogodila ,ponekad ni sama ne mogu da verujem da je istina da ga volim ali ga ipak volim .

Back