NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
ja samo nesto da dodam na temu, da preciziram, da ne bude zabune. moja vokalnost zavisi u velikoj meri od toga da li su mi usta kojim slucajem puna ili ne 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
palim se na reci: Skupstina,Demokrate,Radikali,Kosovo...od toga mi duze kita stoji cvrsto,a svrsavam obilno kao cunami...
ja samo nesto da dodam na temu, da preciziram, da ne bude zabune. moja vokalnost zavisi u velikoj meri od toga da li su mi usta kojim slucajem puna ili ne 8-)
Gledo ja Privateov nić gde devojčica peva sa punim ustima, izvodljivo je, samo da znaš!![]()
e to neki ekstremni pevacki talenat.ma moram da probam heheh
ps. imas ideju sta da pevam?![]()
Jes', volim kad mi kaze - dodji da ti napunim medna ustasca...
Bolje i Figaro nego Rigoleto.Probaj Seviljskog berberina!Naročito Figaro, figaro, fiii... deo arije!
![]()
Bolje i Figaro nego Rigoleto.![]()
Bolje i Figaro nego Rigoleto.![]()
Izjava je bila zezanje izmejdu njega i mene, a na pitanje da li stvarno volim da se punim u usta, odgovoricu potvrdno...Ovo da shvatim kao zezanje ili stvarno voliš da se puniš u usta?
Izjava je bila zezanje izmejdu njega i mene, a na pitanje da li stvarno volim da se punim u usta, odgovoricu potvrdno...
Ok, ako to tebe cini srecnim...Ti si moj idol...
"rado srbin ide u vojnike!"![]()
Tako pozeljno perverzna.......na pitanje da li stvarno volim da se punim u usta, odgovoricu potvrdno...
Ok, ako to tebe cini srecnim...![]()
Bellatrix je zvezda u sazvezdju Oriona