Vojvodina vs Crvena Zvezda 18:45

Poruka
21.519
Za koji minut pocinje derbi kola izmedju Vojvodine i Crvene Zvezde.

Otvaram temu kako bi i ovde mogli ispratiti i prokomentarisati ovaj duel.

VOJVODINA - CRVENA ZVEZDA (18.45 TV ARENA)

Stadion:
Karađorđe

Gledalaca: -

Sudija: Jovan Šegrt

VOJVODINA (4-2-3-1): Rockov - Stojković, Veselinović, Saničanin, Devetak - Drinčić, Đurišić - Eze, Bojić, Đueričin - Gemović.

CRVENA ZVEZDA (3-4-3): Borjan - Degenek, Milunović, Pankov - Gobeljić, Kanjas, Jovančić, Žander - Garsija, Vukanović, Pavkov.

Konačno derbi na koji nemam zamerke na račun sudija, igrača Vojvodine (barem ne značajnije) i uopšte na regularnost.
Zvezda zasluženo pobedila. Jeste onaj šut bio teški user, ali zasluženo.

Jedino su mi navijači Zvezde bili smešni svojim skandiranjem. Pogotovo sa onim ''Na kolena pred Srbe'', s obzirom od koga dolazi i kome je upućeno skroz je smešno i besmisleno.
Ali neću više ništa da dodajem da se neki opet ne bi upalili, jer jedva čekauju tako nešto.

Svakako normalniji od lika koji mora da trijumfalno obnaroduje po forumu kako je sve sigurno regularno sa onom istorijom prodaja i sa sve Lalatom na klupi.

Izgleda da si nanjusio da ove sezone mozete da izgledate kao skupa pratilja a ne jeftina kao dosad, pa je sad sve odjednom regularno.

Naravno da smete da izgubite, ali bi se od "pazi vosa gazi" :hahaha: ocekivalo malo vise na domacem terenu.

Ja sam za razliku od tebe gledao utakmicu, pa samim tim smatram i da mgou da iznesem svoje mišljenje.
Da sam video bilo šta neregularno ili da mi je barem smrdelo na neregularnost sigurno bi to ovde izneo.

Vojvodina je u većem delu utakmice bila barem ravnopravna Zvezdi, a pobedili su samo zbog tog usera od gola i to je to.

Šta bi sad trebalo da izmišljam teorije zavere, da pljujem bez osnova ovog ili onog samo zato što smo izgubili od 10 puta skupljeg tima?
Jesi li ti realan uopšte?

Samo tako regularno nastavite, ispunjavate sve uslove da budete mezimicina pratilja. Lalat se lavovski borio al' nije islo. :hahaha:

Kiper druze, ja sam mislio da si ti profesor kosarke, a eto tebe i na Zvezdinim temama o fubdalu. Boles' se siri, ludilo po mozgu metastazira. Sledece ces da komentarises kako vas sistem kanalise i u zenskoj odbojci.

Uglavnom, posle pobede nad Vojvodinom kiksnuo je i nas najveci rival, samo 1-1 igrao protiv Partizana. Momci iz TSC Backe Topole su prosuli bodove protiv one musave crno-bele sirotinje iz FK Pastorcad, na nase veliko zadovoljstvo, tako da za ekipom iz Backe Topole, kao najvecim izazivacima za titulu, polako pravimo razliku. Nije los vikend pred reprezentativnu pauzu.

Back