Vojnici ulice

Mecenaa

Ističe se
Poruka
2.998
U UK se ljudi samoorganizuju za odbranu povodom poslednjeg incidenta od strane migranata koji su napadali maloletne devojčice.
Njihova nova heroina a čak je i po mrežama zovu zenski Vilijem Volas
Screenshot_20250830_123745_TikTok.jpg
Screenshot_20250830_123722_TikTok.jpg

Vezano za dogadjaje u Britaniji, i u Holandiji se sada, javno objavljuju napadi iste vrste od prije par mjeseci.
Nisu osnovane, jos, nikakve milicije, jer ovo gore to jeste.
Nazalost, to samo dokazuje da neke moderne drzave ne mogu, ili nece, da zastite gradjanina, pa je najlakse osnovati miliciju i udri...musko po zenskom, azilant po djevojcicama....a lisica meso odnese.

U UK se ljudi samoorganizuju za odbranu povodom poslednjeg incidenta od strane migranata koji su napadali maloletne devojčice.
Gde se samoorganizuju? Na tik-toku?
Ovakvih “grupa” na tik-toku imas na hiljade od ekstremne levice pa do ekstremne desnice,
svako promovise svoje ideje, uglavnom nesuvisle.
Na ulici red odrzava policija.

Gde se samoorganizuju? Na tik-toku?
Ovakvih “grupa” na tik-toku imas na hiljade od ekstremne levice pa do ekstremne desnice,
svako promovise svoje ideje, uglavnom nesuvisle.
Na ulici red odrzava policija.
Po društvenim mrežama svakakve gluposti počinju.
Arapsko proleće,rumunski izbori ,američki izbori, nasi sta god da su.
Veliki bes u britaniji zbog ovih stvari.
E sada teško ce to tamo nesto vise da bude ali stoji da je ovo trenutno vrlo aktuelno tamo.
Screenshot_20250830_130102_TikTok.jpg
Screenshot_20250830_130644_TikTok.jpg

meni samo interesantno eto.nisam tamo:cool:

E sada teško ce to tamo nesto vise da bude ali stoji da je ovo trenutno vrlo aktuelno tamo
Nisam primetio da neko narocito obraca paznju na nekolicinu ljudi koji su obukli majice od punk benda “Street soldiers” i zatim us pomoc AI to napravili da izgleda kao da se sprema gradjanski rat.
‘lega, bolje se drzi pdf psihologija nego sto se sekiras oko ovakvih besmislica, problem u Britaniji je sto je ekonomija u stagnaciji i sto je inflacija nagrizla standard, pa onda po ustaljenom pravilu jaca desnica i svi traze krivce i izigravaju internet ratnike.

Nisam primetio da neko narocito obraca paznju na nekolicinu ljudi koji su obukli majice od punk benda “Street soldiers” i zatim us pomoc AI to napravili da izgleda kao da se sprema gradjanski rat.
‘lega, bolje se drzi pdf psihologija nego sto se sekiras oko ovakvih besmislica, problem u Britaniji je sto je ekonomija u stagnaciji i sto je inflacija nagrizla standard, pa onda po ustaljenom pravilu jaca desnica i svi traze krivce i izigravaju internet ratnike.
Sta znam.pratim samo vesti po netu.tamo pisu da ima svašta trenutno ali namerno ne objavljuju previše informacija.
Držim se onog što me interesuje :cool:
A ne pada mi napamet ni da izigravam internet niti ovako ratnika.
Jos si ljut ;)
Screenshot_20250830_145815_TikTok.jpg

Sta znam.pratim samo vesti po netu.tamo pisu da ima svašta trenutno ali namerno ne objavljuju previše informacija.
Ima svasta, razni protesti su odavno postali deo svakodnevnice, kad god se desi neka stvarna ili percipirana nepravda- ljudi reaguju.
Razlicit mentalitet, npr ja sam ovde na forumu shvatio koliko sam “pokupio” tog mentaliteta, posto se uvek bunim oko nekih stvari koje drugi ni ne primecuju, ukljucujuci i tvoj komentar oko “filozofiranja”, koji nije bio zlonameran- ali meni je to automatski bilo ogranicavanja sloboda, pa sam se pobunio.
Dok Srbi sute dok ne dogori do nokta, Britanci cim vide sibicu pocnu da gundjaju.

Ima svasta, razni protesti su odavno postali deo svakodnevnice, kad god se desi neka stvarna ili percipirana nepravda- ljudi reaguju.
Razlicit mentalitet, npr ja sam ovde na forumu shvatio koliko sam “pokupio” tog mentaliteta, posto se uvek bunim oko nekih stvari koje drugi ni ne primecuju, ukljucujuci i tvoj komentar oko “filozofiranja”, koji nije bio zlonameran- ali meni je to automatski bilo ogranicavanja sloboda, pa sam se pobunio.
Dok Srbi sute dok ne dogori do nokta, Britanci cim vide sibicu pocnu da gundjaju.
Ne znam tacno za Britance ali, ovi moji u Holandiji, sretni sto nema rata...vidite kako je u Ukrajini, pa i nedostatak isplativog stanovanja, skupo zdravstveno i tzv. azilanti, za koje se ne zna ni ko su, ni odakle su, a ubijaju djevojcice, ilegalni radnici u svim granama privrede koji ruse cijenu rada...sve je to jos dobro dok Rus ne dodje!
Totalna lobotomija i ludilo!

ukljucujuci i tvoj komentar oko “filozofiranja”, koji nije bio zlonameran- ali meni je to automatski bilo ogranicavanja sloboda, pa sam se pobunio.
To stvarno nije bilo zlonamerno niti mi cilj bio da te uvredim
Inace oko teme gde god odem na x,tik tok telegram ljudi pričaju o tome i vrlo besni.
Svašta ima po uk.
Ne mogu sada da tražim čak ima čak i statistika neka o silovanjima tamo i koliko to izvrše strani državljani a koliko lokalni.

Evropljani su pukli, i pod snažnom su kontrolom liberalnog establišmenta. Znači do neke jače anti-imigrantske politike verovatno neće doći. U UK možda nakon sledećih izbora, ako Reform pobedi.
A sve se moze rijesiti tako elegantno: za azilante postoje medjunarodna pravila..zasto i petnaest clanova familije dovuci sa sobom...a nakon godinu dana, svi na godisnji u "zemlju koja im ugrozava zivot"!
U medjuvremenu, te familije treba negdje smjestiti.
Za imigrante..samo radne dozvole u kvoti koju odredi vlada, prema potrebi privrede.
Ali, kako bi, onda, holandski seljak obogatio na jeftinom radu Rumunja i Bugara, smjestenih u kokosinjce?
Veliki problemi imaju jednostavna rjesenja.
Ako se hoce.
I kao sto sam vec napisala, negdje, na ovom Forumu: Narod nema vise glas...o moci...necu sada.
Zato dajte rulji da osnuje milicije da vam brane djevojcice i zene od silovanja!
Kruha i igara...da ne zamaram latinskim.

A sve se moze rijesiti tako elegantno: za azilante postoje medjunarodna pravila..zasto i petnaest clanova familije dovuci sa sobom...a nakon godinu dana, svi na godisnji u "zemlju koja im ugrozava zivot"!
U medjuvremenu, te familije treba negdje smjestiti.
Za imigrante..samo radne dozvole u kvoti koju odredi vlada, prema potrebi privrede.
Ali, kako bi, onda, holandski seljak obogatio na jeftinom radu Rumunja i Bugara, smjestenih u kokosinjce?
Veliki problemi imaju jednostavna rjesenja.
Ako se hoce.
I kao sto sam vec napisala, negdje, na ovom Forumu: Narod nema vise glas...o moci...necu sada.
Zato dajte rulji da osnuje milicije da vam brane djevojcice i zene od silovanja!
Kruha i igara...da ne zamaram latinskim.

Problem je što su međunarodna pravila smišljena sa ciljem da štite ''azilante'' i uvek će biti tumačena u tom ključu. Ona nisu postavljena da bi pospešivala deportacije. Pravosuđe je u rukama pro-imigrantskih aktivista, i donosi presude koje osporavaju deportacije, a tu su i humanitarne organizacije koje pružaju pomoć migrantima. Takava sistem je jako teško pobediti.

Problem je što su međunarodna pravila smišljena sa ciljem da štite ''azilante'' i uvek će biti tumačena u tom ključu. Ona nisu postavljena da bi pospešivala deportacije. Pravosuđe je u rukama pro-imigrantskih aktivista, i donosi presude koje osporavaju deportacije, a tu su i humanitarne organizacije koje pružaju pomoć migrantima. Takava sistem je jako teško pobediti.
Jako teško. Okupirali su skoro sve vlade. Rade iz senke a političari koji bi trebali da brane (rade u interesu naroda), kao da nadrogirani. Niko ne može da napreduje u politici ako ne prati njihovu agendu.

Necu da iznosim moje podatke o trazenju azila...ali niko me od takvih nije podrzao.
Mozda zato sto nisam bila iz Bosne.
Bilo je i deportacija.
Jednostavno je primijeniti medjunarodne konvencije.
Nije jednostavno uci u sistem koji to otezava, usporava ili, onemogucava.

Back