cobra 73
Zainteresovan član
- Poruka
- 152
Може ли ико да упрости ово са 20 посто додатка на пензију?Ко од нас КВП има право на то?Инвалидски,породични или старосни КВП?Хвала.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Може ли ико да упрости ово са 20 посто додатка на пензију?Ко од нас КВП има право на то?Инвалидски,породични или старосни КВП?Хвала.
Гаге,послао сам ти мејл ,да ми пошаљеш ту анализу,сестра ми је адвокат,послаћу јој је ,па ће мо видети како даље!Поздрав до победе!
Šta se dešava sa "kreditom " od 20.000e za rešavanje stambenog pitanja? Da li primaju nove zahteve i ako primaju koja je procedura, tj. šta treba od dokumenata?
odneo sam zahtev za dodelu kredita,a od istih sam dobio zahtev za podnosenje dokaza,uobicajenih.jedna stvar me zbunjuje,pa onaj koji zna da mi sto pre objasni.U Zakljucku od FSOVO stoji,da pored ostali dokaza dostavim i "Uverenje o kretanju prebivalista za Vas i clanove porodice izdato od strane nedleznog organa R Srbije"Bio sam u PU gde sam trazio navedeni dokument,oni su mi izdali Uverenje o prebivalistu,sa datumom od kada sam prijavljen kod njih ,pa do sada.Kada sam trazio da mi izdaju Uverenje u skladu sa zahtevom FSOVO,ona sluzbenica se cudila"kakve sve zahteve imaju"i kaze da je to dovoljno,jer nisam menjao adresu prebivalista,i da je to dovoljno.Molba za one koji su imali ovakav sluca,da li je to dovoljno ili treba jos nesto dodatno.Ko zna ,neka sto pre objavi.Unapred zahvaljujem.Pitanje za one koji su resili ovakav slucajodneo sam zahtev za dodelu kredita,a od istih sam dobio zahtev za podnosenje dokaza,uobicajenih.jedna stvar me zbunjuje,pa onaj koji zna da mi sto pre objasni.U Zakljucku od FSOVO stoji,da pored ostali dokaza dostavim i "Uverenje o kretanju prebivalista za Vas i clanove porodice izdato od strane nedleznog organa R Srbije"Bio sam u PU gde sam trazio navedeni dokument,oni su mi izdali Uverenje o prebivalistu,sa datumom od kada sam prijavljen kod njih ,pa do sada.Kada sam trazio da mi izdaju Uverenje u skladu sa zahtevom FSOVO,ona sluzbenica se cudila"kakve sve zahteve imaju"i kaze da je to dovoljno,jer nisam menjao adresu prebivalista,i da je to dovoljno.Molba za one koji su imali ovakav sluca,da li je to dovoljno ili treba jos nesto dodatno.Ko zna ,neka sto pre objavi.Unapred zahvaljujem.
Друже, молим те пошаљи ми Анализу и примерак Тужбе на моју email адресу.
Унапред хвала
Druze,nisam dobio trazenu Analizu.
Molim te proveri da li je poslata na moju mail adresu.
Unapred hvala
...........
ZVONKO, uvidom u obračun i bodovanja shodno UPUTSTVA se može utvrditi koliko je obračun tačan i pravilan. Kažem ti ukoliko iste nemaš, pošalji mi adresu da ti uputstvo i oj obračun dostavim, ili ventualno skeniram i pošaljem e-mailom. Reci kako tebi odgovara.
.........................
Postovani Gage, ako ste u mogucnosti dostavite mi svoj obracun i Uputstvo....jos uvek cekam da mi VGC dostavi, javi, posalje bilo sta, pa ja malo
da se pripremim.
Hvala,
zvonko54"ptt.rs
KOLEGA poslao sam tebi i još jednom kolegi ANALIZU, tvoj e-mail ima <penzosp@gmail.com>, ukoliko si promenio korisničko ime, napiši koji ti je a-mail. Pozdrav !!!!
ZVONKO, ja posedujem dokumenta ali ih nemam skenirano, tako da ti iste ne mogu poslati preko e-maila, mogu poštom ukoliko daš tvoju adresu, a ukoliko iste skinarm, poslaću ti ih preko e-mail. Za sada imam neke zdravstvene tekobe, pa ne mogu ali kasnije možda, pozdrav!!!!
NALAZ I MISLJENJE VESTAKA M. MILETICA SA PRILOZIMA
Na sajtu www.admiral.radioadmiral.info i u zatvorenoj grupi KVP na facebook-u objavio sam Nalaz i mišljenje sudskog veštaka M. Miletica, sa prilozima, kojim se pobija osporavanje prava KVP na 11,06%, od strane RF PIO, zbog proseka vojnih penzija iznad 60 % prosecne plate u R. Srbiji u 2007. godini. Steknite uvid u Nalaz i misljenje i Priloge i oduševljavajte se. NALAZ i MIŠLJENJE sudskog veštaka iz Beograda POBIJA tvrdnje RF PIO da imamo prosek 95,20%, i dokazuje da je prosek osiguranika RF PIO iz kategorije zaposlenih ZAJEDNO sa NAMA iznosio u 2007. godini 55,65 % prosecne plate.