Mene isto zanima pitanje za 20000, dešava li se išta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam druze zasto ti to smeta, jednom smo promenili sredinu pa i vise puta, zar sada treba da putujemo svi za Nis iz garnizona Beograd a znamo kakva je situacija sa zaposlenjem u tom delu Srbije, zar da sad stajem na grbacu tim dole nesretnim ljudima, ne, to je njihov grad i oni treba da nadju zaposlenje u njemu a ne mi.
Kada vidim da se neki ponasaju kao da im je Beograd ostavljen u nasledje,kao da su zadnjih 10 generacija ziveli tamo a ne da su se rodili u Cicibukovnici i pre desetak godina preselili u Beograd ( a predstavljaju se kao rodjeni Beogradjani) i ostatak Srbije predstavljaju kao `unutrasnjost` (sta je onda Beograd - spoljasnost) - / pre drugog svetskog rata u Bg je zivelo stotinak hiljada ljudi - ostatak do danasnjeg broja sigurno nije nastao pomocu poznatog srpskog nataliteta/ , kao da osim Bg ne postoji nista, ne mogu a da ne reagujem i jedva se uzdrzavam da budem na granici pristojnosti. Ne, ne treba nama ni NATO pakt, ni Albanci, nisu nam trebali ni Huni, Rimljani... sa ovakvim shvatanjima dovoljni smo sami sebi. Do istrebljenja ! (ovakvih shvatanja ili SRBA)
Gospodin Stojanovic kaze da ce se o nacinu i dinamici "podele" 20000 eura više znati posle 26.januara.
Sta je sve potrebno od dokumenata za 20000 evra i na koju adresu da posaljem.Treba mi hitan odgovor.
na osnovu cega ce nam se isplatiti penzija za januar 2012-ako vise resenja o penziji koja imamo ne vaze..??
I do sada je dolazilo do objedinjavanja fondova ( npr fond samostalnih delatnosti i poljoprivredni su objedinjeni sa fondom zaposlenih) i pri tome nisu dobijali nova resenja, vec im je isplata nastavljena po starom ( samo su `prevedene ` na vrednost boda iz fonda zaposlenih). Isplate im nisu istog dana, vec je nastavljeno po rezimu koji je bio pre objedinjenja - npr penzioneri iz fonda samostalnih delatnosti primaju celu penziju( kako su i nama najavili), a iz foda zaposlenih i poljoprivredni iz dva dela.Da li ce tako biti i nama, ili ce doneti nova resenja videcemo (ako je neko vec dobio, neka se javi da razjasnimo tu misteriju).
Sutra, na odboru bice odobrena sredstva za prvu osmoricu sa liste za 20000eura!
neko spomenu u prethodnim postovima da ce 6 februara isplacivati celu penziju ima li ko kakve ispravne informacije da li ce nam isplacivati kao i do sada iz dva dela i to kada i platu avl-ima ili ce nam isplacivati jednom mesecno kompletnu penziju ili nas ubacuju u neki drugi kos-ocu reci datum isplate uopste bilo sta sto je tacno po tom pitanju,hvala unapred
neko spomenu u prethodnim postovima da ce 6 februara isplacivati celu penziju ima li ko kakve ispravne informacije da li ce nam isplacivati kao i do sada iz dva dela i to kada i platu avl-ima ili ce nam isplacivati jednom mesecno kompletnu penziju ili nas ubacuju u neki drugi kos-ocu reci datum isplate uopste bilo sta sto je tacno po tom pitanju,hvala unapred
TURČINE u zadnjem izveštaju TR koji sam dobio stoji obaveštenje da će sa januarskom penzijom isplata biti jednom mesečno do 06. u mesecu. Dali će to tako biti videćemo . Možda bi trebalo pogledati e-maile koje je naš kolega stavio i utvrditi tačnost informacije . VELIKI PPOZDRAV !!!!!!!!!!!!
Kako dobiti potvrdu da nisam u postupku povracaja stana u BiH? Preko Ministarstva inostranih poslova sam pokušao predavši zahtev u aprilu 2011.godine, ali još nema nikakvog odgovora.