Pozdrav,GAGE,clan sam nekog vise ne znamni sam udruzenja vojnih penzionera u domu vojske imami clansku kartu sad cu da je uslikam ipostavim uz ovaj post,od prvog dana kada samotisao u vojnu invalidsku penziju,za clanarinu odbijaju 26,50 din mesecno,da ne pricam dalje,sacuvane potvrde o slanju preporucenih pisama-dopisa od prepar godina za resavanjemnogih statusnih pitanja fondu sovo,postarine su me kostale preko 100 evra onda,u udruzenju vojnih penzionera nikad nista nisu mogli da urade kad god sam otisao kod njih,bar da su bili sposobni zimnicu na rate da obezbede od konzervi kojima je prosao rok upotrebe,bre samo uzimaju pare i zajebavaju se tamo u domu vojske,prave neke izlete i kojekakve gluposti,dobro se uvalili,mislim nemam na kraju krajeva nista protiv,ali nek rade svoj posao,ovih dana kad popusti kijamet idem da se isclanim iz te masonskotemplarskokatolicke organizacije.
Sta hocu reci na kraju,smatram da svi mi treba da napravimo zahtev i da ga overimo u opstini u kome cemo u par jednostavnih recenica traziti smenu i novoformiranje pravog udruzenja vojnih penzionera i ujedno traziti da sadasnje postojece ne moze zastupati naseinterese,smenu ministra odbrane kao i regulisanjeprava na uts kada se fond sovo ugasi ili traziti da se fond sovo ne ugasi,jer koliko citam po raznim novinama izgleda da ce gasenje fonda biti skuplje nego da ostane,ali naravno nekome treba zgrada sa kvadratima u krunskoj,mozemo pretpostaviti ko je to i nadasve ajde vise da napravimo nezavisno udrizenje gradjana i registrujemo ga,pa boze moj,mozemo se i kandidovati na parlamentarnimizborima a ako se posreci moze to prerasti i u partiju i jednom za svagda daresimo nase problem,malo me nervira sto aktivni cute i povijenog su repa a ne shvataju da ce ioni biti penzioneri,ne znam sta mislis o ovoj okvirnoj ideji ali voljan sam se angazovati u ostvarivanju iste,overa zahteva u opstinama ne kosta nista a tekst eto mogu ga napraviti pa postavitiovde da ga svi doradimo i da odredimo kod koga ce se poslati svi ti zahtevi i oformiti neku da kazem delegaciju i to predati vladi ili kome vec treba,vec je doslo do kraja,ako pustimo odrace nam kozu s ledje evoi te cuvene famozne clanske karte koja mi je toliko pomogla u zivotu penzionera da me je olaksala za sve ove godine zaa citavih 30 evra,a moga sam ih potrositi pametnije.