Vojna vežba Nato trupa u Banjaluci

Није свеједно да одједном око тебе корачају полудивљи босанчероси наоружани примитивним сељачким алаткама а ти си до малопре уживао у удобном седишту авиона последње генерације. Верујем да је стресно.

Sto kaze nas brat Nemanja Kusturica...

Pao je u blato i osjetio cjev
vidio je facu bradatu i drsku
vidio je smrt i cuo je rijeci
Dobrodosli u Republiku Srpsku

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: pa ko ga terao..

Жеља да помогне балкаснким племенима, ето шта. А ми га дочекали вилама и сада сигурно сваке ноћи има кошмаре и сања босанске мраве које је шест дана непрестано јео и за доручак, и за ручак и за вечеру. Ја толико често не бих могао да једем ни даф пљескавице, а камоли босанске мраве и термите. Фуј.

Жеља да помогне балкаснким племенима, ето шта. А ми га дочекали вилама и сада сигурно сваке ноћи има кошмаре и сања босанске мраве које је шест дана непрестано јео и за доручак, и за ручак и за вечеру. Ја толико често не бих могао да једем ни даф пљескавице, а камоли босанске мраве и термите. Фуј.

I svako jutro oko cetiri rascupan i uplakan skace iz kreveta i u bunilu vice "No! No! Please! I love Kara-dzeech! I love Serbia!"

hahahaha e sad ga i ja sazeljevam...nisam imao prilike da probam bosanske mrave..:mrgreen::mrgreen:

I svako jutro oko cetiri rascupan i uplakan skace iz kreveta i u bunilu vice "No! No! Please! I love Kara-dzeech! I love Serbia!"

А смирује га жена коју често оплави због последица синдрома брадата босанска секира. Мало су по један филм и документарац снимљени о њему, такав догађај и таква храброст заслужују више.

А смирује га жена коју често оплави због последица синдрома брадата босанска секира. Мало су по један филм и документарац снимљени о њему, такав догађај и таква храброст заслужују више.

Kada mu sumanuto oko padne na zenu, digne ruke i kaze "I surrender to the Bosnian Serb Army."

Zadnji put se iznervirala i zviznula mu samar, na sta se on placnim glasom pozvao na zenevsku konvenciju.

Balkanske traume :(

Свима њима желим судбину капетана Скота О'Грејдија, шестодневно храњења бујном вегетацијом и инсектима у шумама около Мркоњић Града. Исту ће и доживети, јавља ми се.

Писало је по новинама "око Мркоњић Града" што, наравно, није тачно. Радило се о околини Босанског Петровца, село Капљух. Што је највећа фора, наши безбједњаци су га први нашли и то пар сати послије пада, држали у једној оближњој кући док нису договорили транспорт са Америма, а једну јединицу ВРС су послали да "пречешља терен". Људи га тражили и зачудо-нису нашли. Младић који је први пришао авиону петнаестак минута послије пада (из оближње куће) је убрзо добио леукемију и послије пар година умро, вјероватно од посљедица озрачености осиромашеним уранијумом.

Само да се не досети и не покрене тужбу за нанету душевну патњу против ракеташа ПВО Војске Републике Српске што би вероватно стопирало наше захухтале еверопске интеграције.

Писало је по новинама "око Мркоњић Града" што, наравно, није тачно. Радило се о околини Босанског Петровца, село Капљух. Што је највећа фора, наши безбједњаци су га први нашли и то пар сати послије пада, држали у једној оближњој кући док нису договорили транспорт са Америма, а једну јединицу ВРС су послали да "пречешља терен". Људи га тражили и зачудо-нису нашли. Младић који је први пришао авиону петнаестак минута послије пада (из оближње куће) је убрзо добио леукемију и послије пар година умро, вјероватно од посљедица озрачености осиромашеним уранијумом.

Чуо сам сличне приче и 1999. Али небитно је дал је сам ловио мраве ил га је Милорад из села Капљуха хранио кашиком истим мравима а за репете му лупао клемпе.

Чуо сам сличне приче и 1999. Али небитно је дал је сам ловио мраве ил га је Милорад из села Капљуха хранио кашиком истим мравима а за репете му лупао клемпе.

Није "прича", истина је. Хранили су га нормално, нормално са њим поступали али је НАТО-пропаганда о Србима учинила толики ефекат на њега да човјек није могао да дође себи од страха. Прича о "преживљавању" је урађена послије, опет од исте НАТО-пропаганде. Пошто овај случај поприлично детаљно познајем, веома ми је јасно колико има истине и у другим сличним. Глупој и незаинтересованој раји по бијелом свијету можеш да продајеш све-од кока-коле до оваквих прича.

nato-map.gif

Back