Vojna akademija?

Poštovanje.

Nov sam na forumu i imam jedno pitanje. dakle radi se o sledećem. Konkurisaću ove godine na VA. Interesuje me da li prilikom podnošenja dokumentacije moramo odmah da navedemo koji smer želimo da upišemo i ako moramo da li možemo upisati VA (neki drugi smer) ako smo prošli sve testove a nismo upali na željeni smer? Unapred zahvalan na odgovirima.

Na sajtu su izbacili termine za "otvorena vrata" na VA i VG i kako su zadovoljni interesovanjem učenika za vojne škole...

Mene je zvao drug iz vojne gimnazije i rekao da su njima ukinuli prijemni zbog malog interesovanja.

- - - - - - - - - -

Poštovanje.

Nov sam na forumu i imam jedno pitanje. dakle radi se o sledećem. Konkurisaću ove godine na VA. Interesuje me da li prilikom podnošenja dokumentacije moramo odmah da navedemo koji smer želimo da upišemo i ako moramo da li možemo upisati VA (neki drugi smer) ako smo prošli sve testove a nismo upali na željeni smer? Unapred zahvalan na odgovirima.

Odmah navodis dva smera, i zaokruzujes da li hoces da te prime u neki od ostalih smerova ako nisi upao na zeljene smerove a imas bodove za prolazak.

Back