nikola199888
Početnik
- Poruka
- 27
Kako vam ide ljudi sa pripremom ,fizicko ,matis ....
?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja pocinjem sad u ponedeljak prvu godinu na samofinansiranju, fizicki sam veoma spreman, matematika je solidna, a te dve stvari sam fino uradio sad na prijemnom, ali bio sam oboren na psiholoskoj proveri, ali idemo dalje, sta je bilo bilo je. Ko se bavi rekreativno nekim sportom ili je uopste fizicki aktivan, dovoljno je dva meseca pripreme, a sto se tice matematike, dobili ste slike kako je izgledao prijemni ove godine, nije nimalo bio lak, tako da krenite vec sada da spremate. Ja cu takodje konkurisati za budzet i ove godine naravno i nadam se da cu uspeti da odvojim malo vremena i za fizicku pripremu pored matematike, koju cu vec pocetkom 2017. morati da prelazim ponovo. Utiske sa akademije koje budem stekao u toku sledece nedelje napisacu ovde.Pozdrav
Pozdrav i ja sam takodje zainteresovan za VA, da li moze neko malo bolje da me uputi, kakvi su uslovi za upis u VA ako moze neko da navede sta treba od fizicke spreme i matematike? Kakvi su uslovi u VA? Kakvi su mesecni prihodi? Itd..
Hvala!!!
Pozdrav i ja sam takodje zainteresovan za VA, da li moze neko malo bolje da me uputi, kakvi su uslovi za upis u VA ako moze neko da navede sta treba od fizicke spreme i matematike? Kakvi su uslovi u VA? Kakvi su mesecni prihodi? Itd..
Hvala!!!
Pozz, mene zanima da li se moze upisati bilo koji smer na VA ukoliko se ima dioptrija (cyl) -1 na jedno i -3 na drugo, vredi li pokusavati? Hvala.