Vojna akademija?

Pa zadaci ce biti slicni kao prosle i predprosle godine. A i ti sto nece da izbace testove misle da ce na taj nacin da odmognu drugima. Grupe su i onako razlicite. Niko ne moze da spremi matematiku nesto bolje za taj 1 dan. Ako izbace testove jedino sto drugi mogu jeste da provere koliko su spremni. Nego, jos se nije rodio ko bi narodu ugodio(a narocito nama, Srbima) :D

Pa zadaci ce biti slicni kao prosle i predprosle godine. A i ti sto nece da izbace testove misle da ce na taj nacin da odmognu drugima. Grupe su i onako razlicite. Niko ne moze da spremi matematiku nesto bolje za taj 1 dan. Ako izbace testove jedino sto drugi mogu jeste da provere koliko su spremni. Nego, jos se nije rodio ko bi narodu ugodio(a narocito nama, Srbima) :D
Tacno. Ima na 389 strani, kako je naveo neko, test od prosle godine, i to je neko slikao za vreme svog polaganja i odmah objavio. Naravno, ne trazim ja sada da neko slika i da rizikuje da bude uhvacen, nego cisto da kaze kog tipa i tezine su bili zadaci, da imamo neku predstavu.

Poslednja izmena:
Tacno. Ima na 389 strani, kako je naveo neko, test od prosle godine, i to je neko slikao za vreme svog polaganja i odmah objavio. Naravno, ne trazim ja sada da neko slika i da rizikuje da bude uhvacen, nego cisto da kaze kog tipa i tezine su bili zadaci, da imamo neku predstavu.

Slikao je po zavrsetku testa. U salu ne moze niko da unese telefon. Ja sam tek u cetvrtak tako da ne mogu nikome da pomognem sto se toga tice... :P

I da, hteo sam da kazem da ne treba da vas plasi broj kandidata koji konkurisu, iz razloga sto vecina istih dolaze na prijemni zato sto je BESPLATAN. Verovatno se vode logikom - Zasto da ne odem, nista me ne kosta, testiracu svoje znanje iz matematike..
Znam licno 2-3 momka koji idu tamo bas iz te namere. Tako da, moj je savet, gledaj sebe i daj sve od sebe, bas te briga za druge. Vidimo se u septembru! :D

Niko da izbaci danasnji test...
Burazeru, oni sad polazu fizicko u najvece, kad da stignu da izbace ? :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

A sto se tice fizickog, j****i su jeza po ovom vremenu. :worth: Ja se nadam da ce meni u petak biti malo niza temperatura kako su i najavili na vremenskim prognozama.

Poslednja izmena:
Burazeru, oni sad polazu fizicko u najvece, kad da stignu da izbace ? :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

A sto se tice fizickog, j****i su jeza po ovom vremenu. :worth: Ja se nadam da ce meni u petak biti malo niza temperatura kako su i najavili na vremenskim prognozama.

Pa imaju pauzu sat i po.. :P A ja polazem u cetvrtak, po najavljenom nevremenu.. Vetar, kisa, grad :D

Slazem se sa koleginicom Milicom,u vezi svega sto je napisala u prethodnom postu.,Nasa misljenja u prethodnih 48 sati verovali ili ne,u potpunosti se podudaraju..Uvek postoji sledeca godina :P

Meni je ovo bio treci pokusaj... Vise nemam pravo da konkurisem... Kad sam dobio test nisam mogao da verujem.:rtfm::rtfm::think::dash::dash::worth::worth::evil::evil::rtfm::rtfm: Znaci, ono je bilo uzasno.. Kao da polazemo nesto za NASU..

Back