tokurinkatozuka
Obećava
- Poruka
- 62
Djenerale,junace,pa sta je sneg za takvog junaka?
jesi trcao po suncu,to nam ne navede? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prijemni za kandidate iz novog sada je 6. maja. da li su kandidati iz vojne gimnazije automatski prosli bez polaganja prijemnog?
Devojke kako vam idu sklekovi? Dokle ste dogurale? Meni su bas teski..![]()
Da li mozda neko zna koji je broj prijavljenih, jer svasta pricaju, tipa, kako se prijavilo ove godine najvise kandidata do sada, a neki kazu da nema ni 500 prijavljenih.
Da li mi može neko reći iz kojih srednjih škola se može upisati VA?Nikako da nadjem na internetu iz koji srednjih se moze upisati neki odredjeni fax.I ako neko zna gde se ta informacija može naći,neka mi kaže.Unapred hvala![]()
A meni skok sprdnja, ali sklekovi plac majke bozijee.. A sto se tice 2400m imam i ja upalu, ne mogu da se pomerim.. Djenerale pomazi
![]()
I ja sam niska, ali to mi ne znam ni ja kako ali ide..Pa onako, moram jos da trcim, sad koliko mi vremenski uslovi budu dozvoljavali nadam se da cu uspeti za 11min da istrcim tih 2400m. A sto se tice matematike, sve je dobro osim one trigonomerijee...mrzim jee![]()
Kako vam idu iz mate planimatrija,stereometrija i to ...? Videh da na prijemnom prethodnim godina nema planimetrije u zadacima.
Ima planimetrija, prošle godine su bili zadaci sa krugom :-))
Meni matematika najmanji problem, sve ove testove sto sam radio, potrefi se jedan mozda dva zadatka da ne uradim...
al me trcanje ubija u pojam, nema Boga da pretrcim za 9min![]()
Pa ne moras ti da trcis za 9 min , trca za 10 min i dobices ,malo manje bodova , sto moras bas za max .Meni matematika najmanji problem, sve ove testove sto sam radio, potrefi se jedan mozda dva zadatka da ne uradim...
al me trcanje ubija u pojam, nema Boga da pretrcim za 9min![]()
Pa ne moras ti da trcis za 9 min , trca za 10 min i dobices ,malo manje bodova , sto moras bas za max .
Ja sam novi clan foruma.Konkurisala sam na VA.Kako vama napreduje spremanje zadataka iz matematike?Cini mi se da zadaci nisu tako laki..![]()
Ni ne ciljam bas na 9, ali sa obzirom na to kolko ce biti kandidata, trudim se da skupim sto vise podova na svemu.
NikolaP96 za koji smer konkurises, pre neko vece ministar Gasic je rekao kako ima preko 1000 zainteresovanih za akademiju mozda je misli na vojnu gimnaziju ako vi tvrdite da ima manje prijavljenih nego proslih godina.