Vojna akademija?

Pa nije padao sneg kad sam krenuo da trcim.Ne ozbiljno zanemarite vremenske uslove jedino ako je bas neka vremenska nepogoda i izadjite da trcite.Samo tako ce te ostvariti dobar rezultat. Kad me vide ljudi napolju da trcim po kisi i blatu na fudbalskom terenu neki misle da sam malo skrenuo ,ali ima bogami i onih koji ti odaju postovanje i to te tera da ne stajes.pozz

Poslednja izmena:
prijemni za kandidate iz novog sada je 6. maja. da li su kandidati iz vojne gimnazije automatski prosli bez polaganja prijemnog?

Svi polazu prijemni, samo oni polazu odvojeno, tacnije imaju drugu listu, od njih 120 prima se 90

Devojke kako vam idu sklekovi? Dokle ste dogurale? Meni su bas teski.. :sad2:

Da li mozda neko zna koji je broj prijavljenih, jer svasta pricaju, tipa, kako se prijavilo ove godine najvise kandidata do sada, a neki kazu da nema ni 500 prijavljenih.

Auu meni sklekovi laganii :D Skok zeza i 2400 :D Ne plasi se za broj kandidata :D

- - - - - - - - - -

Da li mi može neko reći iz kojih srednjih škola se može upisati VA?Nikako da nadjem na internetu iz koji srednjih se moze upisati neki odredjeni fax.I ako neko zna gde se ta informacija može naći,neka mi kaže.Unapred hvala :)

VA mozes upisati iz bilo koje cetvorogodisnje skole :D

I ja sam niska, ali to mi ne znam ni ja kako ali ide..Pa onako, moram jos da trcim, sad koliko mi vremenski uslovi budu dozvoljavali nadam se da cu uspeti za 11min da istrcim tih 2400m. A sto se tice matematike, sve je dobro osim one trigonomerijee...mrzim jee:besna:

I ja sam niska, ali to mi ne znam ni ja kako ali ide..Pa onako, moram jos da trcim, sad koliko mi vremenski uslovi budu dozvoljavali nadam se da cu uspeti za 11min da istrcim tih 2400m. A sto se tice matematike, sve je dobro osim one trigonomerijee...mrzim jee:besna:

Uff, ne znam, i mene malo zeza trigonometrija :D A mislim da cu fizicko imati maksimum samo iz sklekova hahaha :D Ovo sve trebam jos malo da doteram, ali bice sve okej :P

Kako vam idu iz mate planimatrija,stereometrija i to ...? Videh da na prijemnom prethodnim godina nema planimetrije u zadacima.

Nema planimetrije jer je imas u stereometriji :D Lako je to :P Kako analiticka?

Ja sam novi clan foruma.Konkurisala sam na VA.Kako vama napreduje spremanje zadataka iz matematike?Cini mi se da zadaci nisu tako laki..:eek:

Za sada super, tebi? Kako fizicko? :D

Ni ne ciljam bas na 9, ali sa obzirom na to kolko ce biti kandidata, trudim se da skupim sto vise podova na svemu.

Kandidata ima manje nego predhodne godine dragi moj :D

NikolaP96 za koji smer konkurises, pre neko vece ministar Gasic je rekao kako ima preko 1000 zainteresovanih za akademiju mozda je misli na vojnu gimnaziju ako vi tvrdite da ima manje prijavljenih nego proslih godina.

@Borbena masina
Meni problema sa matom nema, eventualno da se podsetim planimetrije... Ako treba neka pomoc salji poruku :)

@Milica.milica
Draga moja kolko ja znam prima se 99 kadeta, pa nek kandidata bude 500 od ovih 1000 sto nazovi ministar prica, pa je to opet da svaki peti bude primljen... Mnoogo je :confused:

@Va va
Na vazduhoplovni smer, ono kao decacki san o letenju hahah :D ako padnem na lekarskom verovatno cu na PVO

Back