Vojna akademija?

Nema cega da se plasis, matematika ti je osnovica, tu izguraj maksimum koji mozes, fizicko koriguj svaku disciplinu do neke tvoje gornje granice i uz dosta volje i rada sve mozes postici..
Matematika jeste vazna al je i fizicko takodje vazno . Koliko ja znam da ide test iz fizickog pa matematika , ko ne prodje fizicko ne ide na matematiku . Ispravite me ako gresi al msm da je tako .

Jedna disciplina nosi maksimalno 3.75 bodova odnosno osvojenih 100 poena po disciplini....kada bi svaku disciplinu odradio za 20 poena npr. zbir bodova bi ti bio 3.00 i ne bi zadovoljavao uslove jer je potrebno 3.75+ ...Jedina moja nedoumica je da li se zadovoljavaju uslovi ako, lupam imamo maksimum iz trčanja, sprinta i skoka, a ne uradimo nijedan zgib-matematikom i oduzimanjem negativnih bodova to izadje oko 10 bodova...

Matematika jeste vazna al je i fizicko takodje vazno . Koliko ja znam da ide test iz fizickog pa matematika , ko ne prodje fizicko ne ide na matematiku . Ispravite me ako gresi al msm da je tako .

Nije tacno.. I matematika i fizicko se rade istog dana. Prvo se radi matematika od 10-12, a fizicko od 1 sat pa na dalje. Ne znam odakle ti ta informacija.

Nije tacno.. I matematika i fizicko se rade istog dana. Prvo se radi matematika od 10-12, a fizicko od 1 sat pa na dalje. Ne znam odakle ti ta informacija.
I rekao sam da me ispravite ako gresim a tako sam cuo . ja sam rekao da su istog dana al prvo fizicko al nema veze . Ono sto sam hteo reci je da ne zapostavlja fizicko jer iako uradi matematiku 45 a fizicko ne prodje ne prolazi dalje .

Jedna disciplina nosi maksimalno 3.75 bodova odnosno osvojenih 100 poena po disciplini....kada bi svaku disciplinu odradio za 20 poena npr. zbir bodova bi ti bio 3.00 i ne bi zadovoljavao uslove jer je potrebno 3.75+ ...Jedina moja nedoumica je da li se zadovoljavaju uslovi ako, lupam imamo maksimum iz trčanja, sprinta i skoka, a ne uradimo nijedan zgib-matematikom i oduzimanjem negativnih bodova to izadje oko 10 bodova...

E ovo i mene zanima,npr uradim 2 skleka to je -30 a iz ostalog imam maksimum

Ma opusteno za te sklekove, vezbaj u kontinuitetu do otkaza svakoga dana, eventualno svakog drugog dana ako bas ne mozes da izdrzis svakog dana, i uspeces makar do 15 da dodjes, to pricam za cure, i vise od sat vremena na tome ne mozes da izgubis. Mislim da ce veci problem na kraju da vam bude trcanje nego sklekovi.

Untitled.jpg

Evo ovo je za muskarce...primer: sprint-8.10 sekundi-2.80 bodova ; Zgibova-11 komada-2.99 bodova ; skok u dalj-2.45m-2.61 bod ; trcanje-10.05 minuta-2.61
ZBIR 11.01 i to vam je broj bodova iz fizickog...Koliko sam ja razumeo kada saberete prvo ove poene za svaku disciplinu(od -30 do 100 max.) i taj broj podelite sa 4, ako dobijete manje od 25 bodova ne zadovoljavate kriterijume, a ne ako iz bilo koje pojedinacne discipline ne uradite za preko 25 poena(recimo 4 zgiba)...Ako neko moze da potvrdi ili da kaze kako se gleda ovo vezano za nezadovoljavanje kriterijuma, hvala!
Postavicu i za devojke uskoro

Pogledajte prilog 347340
Evo ovo je za muskarce...primer: sprint-8.10 sekundi-2.80 bodova ; Zgibova-11 komada-2.99 bodova ; skok u dalj-2.45m-2.61 bod ; trcanje-10.05 minuta-2.61
ZBIR 11.01 i to vam je broj bodova iz fizickog...Koliko sam ja razumeo kada saberete prvo ove poene za svaku disciplinu(od -30 do 100 max.) i taj broj podelite sa 4, ako dobijete manje od 25 bodova ne zadovoljavate kriterijume, a ne ako iz bilo koje pojedinacne discipline ne uradite za preko 25 poena(recimo 4 zgiba)...Ako neko moze da potvrdi ili da kaze kako se gleda ovo vezano za nezadovoljavanje kriterijuma, hvala!
Postavicu i za devojke uskoro
I ja msm da je tako , jer onda pise ko ima manje od 25 kada se podeli ukupno sa 4 , onda ne zadovolja kriterijume .

Koliko sam upućen posle Vojnomašinskog inžinjerstva postaješ oficir u tehničkoj službi, ali mislim da čin kada završiš akademiju kao npr.Menadzment u odbrani(Pesadija)-potporucnik, glasi inzenjer masinstva...U publikaciji akademije na sajtu ti stoji spisak predmeta po godinama za svaki modul, ima fizickog i vezbi koliko vidim.Ako se varam, neka me neko ispravi ili dopuni, ovo je samo moje tumacenje izvora.

Nema veze koji si smer upisao posle zavrsne akademije si potporucnik, a i logicna stvar jeste videli nekog na promociji u civilnoj uniformi.Mala zainteresovanost za vazduhoplovstvo ljudi se opredeljuju za smerove na koje se vise prima.

Back