A kad si bio ?![]()
25 maja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad si bio ?![]()
4 sve prosli... Trenutno je jos jedna devojka na pregledu.. Komisija je u petak, tako da sigurno nece vise zvati
Jel moze neko da kaze sta znaci ovo crta na 62 jel to primljeno 50 iz prvih 62.![]()
Nema sta daltonista da trazi u vojsci... Ugrozava sebe i druge.
Za ovo na VMA je njihov nemar, ali osoba koja nema problema sa raspoznavanjem boja lako prolazi te testove, dakle da je vas sin zdrav u tom pogledu ne bi imao problema na tom testu.
Mozete vi biti ljuti koliko hocete, ali bolje odvedite sina na pregled kod privatnog oftamologa da se utvrdi da li je decko stvarno daltonista.
Da, to znaci.Jel moze neko da kaze sta znaci ovo crta na 62 jel to primljeno 50 iz prvih 62.![]()
Koliko sam ja upucen (a mozes se i ti uputiti preko sajta VA) neki stud. programi (npr. menadzment u odbrani, logistika i sl) imaju jednu godinu i to Matematiku1B i Matematiku 2B, dok matematicki zahtevniji smerovi VEI, VV, VMI imaju 2 godine i to Matematiku1A, Matematiku2A i Matematiku3 (u 3. semestru).Koliko godina ima matematika na va ?
20? Konkursom je raspisano 5 mesta za VV iz civilstva, stoga je to maksimum koji moze upisati, mada je realno da na selektivno pozovu 4 i eventualno 1 da otpadne na njemu.Zar ntreba da idu 20 na selektivno?
Da, to znaci.![]()
Da, to znaci.
Koliko sam ja upucen (a mozes se i ti uputiti preko sajta VA) neki stud. programi (npr. menadzment u odbrani, logistika i sl) imaju jednu godinu i to Matematiku1B i Matematiku 2B, dok matematicki zahtevniji smerovi VEI, VV, VMI imaju 2 godine i to Matematiku1A, Matematiku2A i Matematiku3 (u 3. semestru).
20? Konkursom je raspisano 5 mesta za VV iz civilstva, stoga je to maksimum koji moze upisati, mada je realno da na selektivno pozovu 4 i eventualno 1 da otpadne na njemu.
Ne, ne znaci
Znam jednog decka koji je 63. i upada verovatno
Posto su 2 kandidata trazila reviziju lekarskog, ceka se da se vidi sta ce biti s tim, pa ako oboje budu odbijeni, ili ako na ponovnom lekarskom ne prodju, upada ovaj 63. sa liste kao poslednji
Ako prodje samo 1, poslednji upisan bice 61. sa liste, a ovaj 62. koga vi toliko pominjete je pao na hedonici (pouzdano znam jer sam tog dana bio sa njim na pregledima i u sobi na VA)
Manite se rekla-kazala, nego pisite ovde samo ono u sta ste sto posto sigurni![]()
Meni je Domazet rekao da je crta na 62. mestu, u to ne ulazim, jasno sam napisao sta mi je ko rekao tako da ne odgovaram za te informacije, navodim njihov izvor, a crta na 62. mestu ZNACI, e sad ako je crta na 63. mestu to je druga stvar.
Ne postoji nista zvanicno, to je cisto okvirno, da ljudi otprilike znaju. Zvanicna lista izlazi valjda 15.![]()
Tek 15. a komisija je bila danas? Pf, bezveze, ko će čekati do tad...A koji si ti na rang listi? I koji smer upisuješ? x)
Komisija je tek, kako rece Domazet nama koji smo na preglede isli 26. maja, "pazite sad ovaj datum, na petak 13."
Danas je mozda bila komisija za pilote ?![]()
Da, danas je za pilote bilo![]()
Tek 15. a komisija je bila danas? Pf, bezveze, ko će čekati do tad...A koji si ti na rang listi? I koji smer upisuješ? x)