Vojna akademija?

Valjda sam...jesam...

Znas koliko mi je zao sada zbog tebe. Procitao sam kad si napisala koliko si spremala matematiku :( Mislim da si se previse usmerila ka matematici i a da si daleko manju paznju obratila prema svom fizickom spremanju... Ali glavu gore :D sledeca godina ti ne gine nikako. Pokazala si da mozes lepo da spremis matu, a i imas bodove iz skole. Nadji neki sport da treniras(za zene ti najvise preporucujem da krenes da se bavis atletikom) i verujem da ces sledece godine imati maksimum iz svega :D Samo zadrzi tu zelju za vojnom akademijom i dace Bog da se sledece godine nadjes na vrhu tabele :D

Znas koliko mi je zao sada zbog tebe. Procitao sam kad si napisala koliko si spremala matematiku :( Mislim da si se previse usmerila ka matematici i a da si daleko manju paznju obratila prema svom fizickom spremanju... Ali glavu gore :D sledeca godina ti ne gine nikako. Pokazala si da mozes lepo da spremis matu, a i imas bodove iz skole. Nadji neki sport da treniras(za zene ti najvise preporucujem da krenes da se bavis atletikom) i verujem da ces sledece godine imati maksimum iz svega :D Samo zadrzi tu zelju za vojnom akademijom i dace Bog da se sledece godine nadjes na vrhu tabele :D

Hvala...samo ja sam sad ubedjenja da su mi ukinili na fizickom...mojim proracunima sad trebalo bi da imam tacno 3.75, ili 3.94 poena...nego videcemo...

Ej ti vazuhoploavc javi šta je bilo u petak....znam, znam razlikuje se... al negovesti

- - - - - - - - - -

Hvala...samo ja sam sad ubedjenja da su mi ukinili na fizickom...mojim proracunima sad trebalo bi da imam tacno 3.75, ili 3.94 poena...nego videcemo...

čudno je to što si izbačena sa liste,a radila si fizičko

- - - - - - - - - -

A daj, pa nigde u konkursu nisu napisali za minimume. :/ Zar ne možeš da se žališ? Stvarno je bezveze, samo opušteno, bitno da si dala sve od sebe.

jesi li ti ona prva na spisku? ili si u prvih 5?

Jel si sigurna da su te stavili tamo zato sto nemas 3,75 ili zbog toga sto imas iz dve discipline "ne zadovoljava"?

Zbog 3.75... Kad se sabere i podele sa 4, imam 26,nesto....tako da zadovoljavam...samo ne dovoljno ocigledno... I aj da vam ne kvarim vise, msm nisam jedina na forumu, pa da samo o meni pricate... Radujte se za druge slobodno, manite mene...:)

Кад све бодове сабереш онда их множиш са 0.0375 по томе ти имаш 4,125. Мислим да си могла да се жалиш до јуче, али опет покушај, срећно :)

Кад све бодове сабереш онда их множиш са 0.0375 по томе ти имаш 4,125. Мислим да си могла да се жалиш до јуче, али опет покушај, срећно :)

Nama su na akademiji rekli da ima za svaku disciplinu minimum, pa i da imaš iz 3 discipline po max, ako na jednoj ne ispuniš minimum, padaš fizičko :/

Nemas sta da izgubis ako se budes zalila, mozes samo da dobijes. Nije u redu, zato sto nisu stavili da mora da se ima min odredjeni broj poena, jer ti da si znala ti bi sigurno bolje spremila taj fizicki deo, ne bi dozvolila da ti 0.6 poena unisti sav trud.

Back