Vojna akademija?

Sta ako su nekom lose sabrali poene, imas primer onog mog druga , koji je preko 14 iz fizickog trebao da ima, a upisali mu 12,5 :)
@Mare.95 Druze na ovim listama sa sajta , i sa foruma ona koju je Sveklan postavio, i ne znam ko jos pre njega, NEMA LJUDI IZ VOJNE GIMNAZIJE :)
A kakav dokaz on ima da je uradio za toliko poena? Jel se belezi nekom kamerom to ili se samo zapisuje?

Sta ako su nekom lose sabrali poene, imas primer onog mog druga , koji je preko 14 iz fizickog trebao da ima, a upisali mu 12,5 :)
Ako su mu lose sabrani poeni - znaci da su poeni sabrani i to je sada gotovo. Naknadne reklamacije mogle su samo na licu mesta pod uslovom da si imao osobu zaduzenu da te prati, a verovatno nisi imao. Znaci ostace vecita dilema : ,, Da li jeste namerno, ili nije namerno ! "

Je li tačno to da psiholozi ZNAJU SVE O NAMA? otkud to? Kao nema laganja......Dok smo bili na terenu za trčanje da li Domazet ili neki šaljivdžija dobacio je (nemam pojma kako se dohvatio te teme) "sad vas posmatraju, to znate, znaju sve o vama" ...:lol: Kak'e su to fore?

A nisu znali da ce po onom soderu ljudi da padaju i da se povredjuju ?:?:

Sta mislis,jel ce mi istolerisati ako budem imao 15 bodova iz fizickog i mozda mogu da se vadim na to da sam u veeslackoj reprezentaciji :P

Eh sad, ne znam 100% da ti kazem, msm da malo zavisi i od toga da li si im simpatican :D Mada ako se vec bavis sportom ne bi trebalo da imas znacajnijih problema. Ja mislim da ce za test licnosti i razgovor sa psihologom da budu strogi, a ostali lekari, kao sto je Cupkava napisala odavno, ako mogu da nas zakrpe, nece nas obarati :') Opet, ni to nmg da tvrdim, ali u svakom slucaju, to i ne zavisi toliko od nas :)

Jel znas mozda da li je istina da za VV treba veza neka?

Cuj istina, to je javna tajna :D sto deblja veza, vise poena i bolji lekarski... Msm moze.da se.upadne bez veze al tesko. Moja drugarica pretprosle godine isla na prijemni, i na dan maturskog joj jave da je.prosla i upisala se, a posle nedelju dana joj jave da je ispala sa liste. Moj drug prosle godine probao, upao, avgusta mu jave da je ispao sa liste, i nije mogao dq se zali jer je proslo vreme ulaganja zalbi. Tako da...sama zakljuci.

Back