Vojna akademija?

Jel moguce da ce za dve godine da povecaju broj kandidata za upis?

- - - - - - - - - -

A koliko si ti vezbala za prijemni i u koju si srednju isla?

Ne verujem da će povećati, ali ko zna. :D

Ja se spremala od januara, ali polako, natenane, prešla sam FON-ovu zbirku 2 puta, i neke testove sa strane :D A fizičko od septembra sa pauzama :D Idem i dalje u gimnaziju, društveni smer. :D

Нама је јуче рекао професор физичког пред трчање од 2400м да се прима само 10 девојака, и као да нам је велика конкуренција да се не секирамо :)

Dobro je što su svi kandidati podbacili... .... Sad čekam lekarski. Je l tačno to da je kao malo jači sistemtski? To sam ovde negde šročitao

- - - - - - - - - -

Jel ima neko ko je bio na lekarskom pregledu ranije da moze da kaze zbog cega su ljudi padali... :D

Dioptrija, srce... To je to

Inače koji okrug je bio u četvrtak Valjevo ili Kragujevac? + bg opštine... Oni su najbolje uradili

Poslednja izmena:
Radite i iq testove... sve se to može "nabiti" :)

Pretpostavljao sam ... Valjevčani najbolji

- - - - - - - - - -

Prema raspoloženju koje je vladalo onog dana kad sam ja polagao čini mi se da niko neće uložiti žalbe-.... Smara me ovo odugovlačenje... Lekarski će tek za dve nedelje minimalno

Dobro je što su svi kandidati podbacili... Ja sam 13. na listi. Mogao sam maksimum iz svega....... Sad čekam lekarski. Je l tačno to da je kao malo jači sistemtski? To sam ovde negde šročitao

- - - - - - - - - -

Dioptrija, srce... To je to

Inače koji okrug je bio u četvrtak Valjevo ili Kragujevac? + bg opštine... Oni su najbolje uradili

Nee, mi smo najgore, mislim fizičko je gore prvi dan od nas uradio, ali matu smo mi najgore uradili. Najbolje je uradio treći dan. Kragujevac + tipa Novi Beograd i još neki deo Beograda, ja mislim :D

- - - - - - - - - -

Radite i iq testove... sve se to može "nabiti" :)

Pretpostavljao sam ... Valjevčani najbolji

- - - - - - - - - -

Prema raspoloženju koje je vladalo onog dana kad sam ja polagao čini mi se da niko neće uložiti žalbe-.... Smara me ovo odugovlačenje... Lekarski će tek za dve nedelje minimalno

Pazi lekarski će za nedelju dana po mojim procenama, sad u sredu će biti objava liste, i onda će pozivati do kraja nedelje i od ponedeljka lekarski, po mojoj nekoj proceni :D

Back