Da, da ...ako je Novi bg dominirao to je sasvim opravdano
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čoveče kad videh onu listu iz 2009... sve odlikaši... njih 10 ima preko 90 bodova..... Je li tad bilo prelako ili u čemu je fora? Ili smo mi koji dolazimo užas?
Šta ste stavljali, koje smerove?
Šta ste stavljali, koje smerove?
Koliko si vezbao za prijemni?Boli me uvo za smer. samo da upadnem
Evo i mene, zaboravila sam sifru za ovaj nalog, tek sad resetovala. Cestitam svima iz top50, prema ovoj listi ja sam 49., mata 26.5 i fiz 11.25. Po ukupnim poenima Cupkava i ja smo tu negde :')
Javne finansije ii Logistiku![]()
Tuga i sramotanego ja se nekako nadam da nemaju bas svi 40 iz skole, onda sam malo vise na listi :/ jbg... Nadam se da se necu neprijatno iznenaditi u sredu :/
Ja sam PVO kao glavno, a drugo sam rekla onom iz kasarne da stavi sta hoce, msm da je stavio nesto iz logistike![]()
Mislim da ti je greška ako si tim redosledom, imaš super poene i bolje bi ti bilo EI.. Ja sam VV i VEI
Sta ako su nekom lose sabrali poene, imas primer onog mog druga , koji je preko 14 iz fizickog trebao da ima, a upisali mu 12,5Pa ljudi, sve je jasno, kako je ko uradio fizicki test i sta je zaokruzio iz mate sto znaci da ovaj krug za zalbe postoji samo da bi ovi koji imaju neku vezu dobili dovoljno bodova da udju u top 50. Niko nema osnovu da se zali na bilo sta...