Vojna akademija?

Čoveče kad videh onu listu iz 2009... sve odlikaši... njih 10 ima preko 90 bodova..... Je li tad bilo prelako ili u čemu je fora? Ili smo mi koji dolazimo užas?

Inače, znam da je ranijih godina izlazila konačna sredinom juna, ali tad je bilo oko 200 ljudi, sad nas ima samo 50, pa verujem da će ranije sve to biti gotovo :D

Ja mislim da je do nas, da smo užas xD

Je li tačno to da psiholozi ZNAJU SVE O NAMA? otkud to? Kao nema laganja......Dok smo bili na terenu za trčanje da li Domazet ili neki šaljivdžija dobacio je (nemam pojma kako se dohvatio te teme) "sad vas posmatraju, to znate, znaju sve o vama" ...:lol: Kak'e su to fore?

Evo i mene, zaboravila sam sifru za ovaj nalog, tek sad resetovala. Cestitam svima iz top50, prema ovoj listi ja sam 49., mata 26.5 i fiz 11.25. Po ukupnim poenima Cupkava i ja smo tu negde :')

Tuga i sramota :D nego ja se nekako nadam da nemaju bas svi 40 iz skole, onda sam malo vise na listi :/ jbg... Nadam se da se necu neprijatno iznenaditi u sredu :/

Javne finansije ii Logistiku :)

Ja sam PVO kao glavno, a drugo sam rekla onom iz kasarne da stavi sta hoce, msm da je stavio nesto iz logistike :D

Tuga i sramota :D nego ja se nekako nadam da nemaju bas svi 40 iz skole, onda sam malo vise na listi :/ jbg... Nadam se da se necu neprijatno iznenaditi u sredu :/

Ja sam PVO kao glavno, a drugo sam rekla onom iz kasarne da stavi sta hoce, msm da je stavio nesto iz logistike :D

lista ce biti drugacija, mada ne vrjm da ce se previse promeniti. A kako ide ovo sa kandidatima iz VoGi?

Mislim da ti je greška ako si tim redosledom, imaš super poene i bolje bi ti bilo EI.. Ja sam VV i VEI

Pa na VEI-u od modula me interesuju samo informacioni sistemi, pa nisam htela da rizikujem, da se možda nađem na (recimo) raketnim sistemima, pa mi je zato bila bolja opcija Javne finansije, znam šta je, šta me čeka (valjda) i sviđa mi se da radim taj posao posle VA. :D

Btw, srećno sa VV!

Video sam pricu o tome ko je najbolje uradio, oni koji su 3. dana bili su najbolje uradili, a koji je to region, ne znam :)
Rekli su da su pregledi 17. i 18. maja, a posle pregleda izlazi konacna lista primljenih i to je nekad u junu verovatno :)
Prema ovoj listi sam 57, a kad bi svi imali 40 iz skole, posto ja imam 36,06 , ja bi pao na 79. mesto :)

Hoce li pozivati tacno 50 na preglede ili vise?? I da li ste sigurni da su ovo liste sa onima iz vojne gimnazije??

Pogledajte ovu slidzu sam slikao 08. maja: - Nema ovih sifara na listama sa rezultatima..

IMG_20140511_125718.jpg

To je gadno. Na rang listi od prošle godine u polju "osvojeni poeni nakon primedbe" na nekoliko mesta ispravljeno je kod vojnih gimnazijalaca, npr. njih sedmoro je "nakupilo" još bodova i svi su iz vojne, a još ih ima dvoje iz običnih škola da su "nakupili"... kad se to uzme u obzir, može se lista dosta preokrenuti

Zna li neko nešto više o tome? tj. da li je već izabrano 60 vjnih gimnazijalaca ili će ih izdvojiti iz ove liste...i još će ostale ubaciti ako su među pedeset...Onda bi to bilo u redu

Poslednja izmena:
Pa ljudi, sve je jasno, kako je ko uradio fizicki test i sta je zaokruzio iz mate sto znaci da ovaj krug za zalbe postoji samo da bi ovi koji imaju neku vezu dobili dovoljno bodova da udju u top 50. Niko nema osnovu da se zali na bilo sta...

Pa ljudi, sve je jasno, kako je ko uradio fizicki test i sta je zaokruzio iz mate sto znaci da ovaj krug za zalbe postoji samo da bi ovi koji imaju neku vezu dobili dovoljno bodova da udju u top 50. Niko nema osnovu da se zali na bilo sta...
Sta ako su nekom lose sabrali poene, imas primer onog mog druga , koji je preko 14 iz fizickog trebao da ima, a upisali mu 12,5 :)
@Mare.95 Druze na ovim listama sa sajta , i sa foruma ona koju je Sveklan postavio, i ne znam ko jos pre njega, NEMA LJUDI IZ VOJNE GIMNAZIJE :)

Zar nije logicno da izadje rang lista, pa da se tek onda daju zalbe? Recimo ja sam sad 46, ali to sam sama izbrojala. Kad izadje rang lista, mogu biti 146, a nemam osnovu za zalbu, dokaz da sam bila 46. Kako muljaju...

Back