Vojna akademija?

Kod mene je do sada bilo skoro 40.0, ali sada kako je pocelo ko zna kako ce se zavrsiti odnosno iskvariti, il petice il ja ili onaj sto kaze oboje ...a pocelo je : - integrali 4 ,- kodoni 4... a i bas me briga... U zadnje vreme ne smem da se nerviram, a kada ucim nerviram se ...:think:

Poslednja izmena:
ljudi da li će biti bilo šta sa izvodima? pošto u principu mi nemamo izvode, ali ima ih onde u maksimalnoj zapremini, pa kod polinoma kad je delilac kvadratni. jel' to znači da ništa od toga neće biti? :D

Pa mislim da će imati, jet sam ja imala kod kvadratnih jednačina, kad ih rešim da nadjem minimalni ili maksimalnu vrednost, a za to ti trebaju izvodi, a i to ti nije teško! :D

Pa mislim da će imati, jet sam ja imala kod kvadratnih jednačina, kad ih rešim da nadjem minimalni ili maksimalnu vrednost, a za to ti trebaju izvodi, a i to ti nije teško! :D

Pa to maksimum i minimum, ma nije teško, još smo radili u školi to skoro, nego čisto da znam da li i to da vežbam. Mislite da će ove godine biti sličan tip zadataka kao i prošle? Jer je razlika između zadataka iz recimo 1997 i prošle godine primetna :D

Pa to maksimum i minimum, ma nije teško, još smo radili u školi to skoro, nego čisto da znam da li i to da vežbam. Mislite da će ove godine biti sličan tip zadataka kao i prošle? Jer je razlika između zadataka iz recimo 1997 i prošle godine primetna :D

Primetna je razlika i između 2012 i 2013 kamoli 97'. Tada je bila premala konkurencija zbog rata i situacije u državi. :)

Da li moze da pravi problem to sto nisam napisala kontakt za dve osobe koje sam navela da mogu da potvrde podatke o meni? Sad se setih da nisam to napisala :(

Kako su uopšte mogli da ti uzmu dokumenata a da nisu proverili da li si sve lepo popunila? Kad si predala? Ako si skoro možda možeš da odeš do njih da im kažeš za to, ili ih pozovi. :D

Back