Katherina
Zainteresovan član
- Poruka
- 478
haha, slatko me nasmeja
Hvala ti za ulivanje samopouzdanja, od sutra krecem sa fizickim pripremama![]()
Ma sada ti je najbolje da se trudis da imaš što bolji prosek.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha, slatko me nasmeja
Hvala ti za ulivanje samopouzdanja, od sutra krecem sa fizickim pripremama![]()
To mi je i cilj, trudim se da budem oko 4.70 ove godineMa sada ti je najbolje da se trudis da imaš što bolji prosek.![]()
ljudi da li će biti bilo šta sa izvodima? pošto u principu mi nemamo izvode, ali ima ih onde u maksimalnoj zapremini, pa kod polinoma kad je delilac kvadratni. jel' to znači da ništa od toga neće biti?![]()
Pa mislim da će imati, jet sam ja imala kod kvadratnih jednačina, kad ih rešim da nadjem minimalni ili maksimalnu vrednost, a za to ti trebaju izvodi, a i to ti nije teško!![]()
Pa to maksimum i minimum, ma nije teško, još smo radili u školi to skoro, nego čisto da znam da li i to da vežbam. Mislite da će ove godine biti sličan tip zadataka kao i prošle? Jer je razlika između zadataka iz recimo 1997 i prošle godine primetna![]()
ljudi da li će biti bilo šta sa izvodima? pošto u principu mi nemamo izvode, ali ima ih onde u maksimalnoj zapremini, pa kod polinoma kad je delilac kvadratni. jel' to znači da ništa od toga neće biti?![]()
NEMA SANSE DA BUDU IZVODI,TO SE NE RADI NI ZA JEDAN PRIJEMNI......
BIĆE NA FONU OVE GODINE KOLIKO SAM ČULA
Ja mislim da nece...Ali ti ako hoces uci,svejedeno izvodi su prosti![]()
Haha, na neću da ih vežbam, jer su minimalne šanse da ih imamo, a ako budemo imali snaći ću se.![]()
E ljudi jel zna neko koga prvo pozivaju na prijemni,koj okrug?
Da li moze da pravi problem to sto nisam napisala kontakt za dve osobe koje sam navela da mogu da potvrde podatke o meni? Sad se setih da nisam to napisala![]()
Da li moze da pravi problem to sto nisam napisala kontakt za dve osobe koje sam navela da mogu da potvrde podatke o meni? Sad se setih da nisam to napisala![]()
Kako su uopšte mogli da ti uzmu dokumenata a da nisu proverili da li si sve lepo popunila? Kad si predala? Ako si skoro možda možeš da odeš do njih da im kažeš za to, ili ih pozovi.![]()
Danas, oko 15h. Ne znam da li da sutra odem do njih, ako nije kasno?