Katherina
Zainteresovan član
- Poruka
- 478
Dugo me nije bilo.Išao sam do vojnog odsjeka na Novom Beogradu da predam dokumenta i iznenadilo me kad sam pitao koji sam po redu koji sam predao rekli su mi da sam šesti.I da nešto nije zainteresovanost velika ali kao ima još 15 dana.
Prvi dan kad sam otišao rekli su mi da imam sva dokumenta ali da ne mogu predati.Kao morao sam donjeti kućnu listu gdje sam prijavljen na Novom Beogradu i iz Banja Luke odakle sam.Na kaju sam je pitao jel treba još šta rekla je da ne kao imaš sve.Sutra sam to prikupio i odnjeo i prilikom popunjavanja obrazaca tražila mi je uvjerenej iz mup-a i suda.Ja joj dadnem dokumenta iz Banja Luke kaze ne može treba iz Srbije,a na akademiji mi rekli da može iz BL kaže državljanin Srbije si 10 dana nisi mogao napraviti ništa.Na kraju sam predao za uvjerenje iz mup-a i biće gotovo 24.3 a taj dan ću morati ići i u sud tako mi je objasnila ova u vojnom odsjeku.Tako da 24 ću to sve prikupiti i predati.Ostalo smo sve popunili samo ostalo da donesem ta dva dokumenta.
Šta ste vi stavili pod 2 tako šta vas zanima mislim na šta ćete konkurisati? Ja sam pod 1 menadzment u odbrani a pod 2 nisam znao šta bi pa sam zamolio ako mogu kad budem donosio ova dokumenta da to dopišem.
U Beogradu i Vojvodini nikad nije ni bila velika zainteresovanost.