Vojna akademija?

Vojni, isti onaj gde predaješ svu dokumentaciju i završavaš posao oko konkurisanja. :D

@budjibu: Da li si ti sama popunjavala one formulare? Meni je čovek iz odseka rekao šta da ostavim prazno da me ne cimaju bezbeze, npr za to za bezbedonosnu proveru. A i ovo za smerove je on popunjavao pa mi je rekao da mora da se izaberu 2 smera, nije spominjao ništa o konkurisanju na sve. Inače nisu zvali, verujem da moj konkurs još nije stigao do BG-a :D

Neke sam sama kod kuce, a neke sam uz njihovu pomoc u vojnom odseku, isto mi je rekao za neke podatke koji im nisu bitni da ih izostavim, posle samo proverio da li je sve ok i to je bilo to valjda. Sto se smerova tice, imas 2 praznine na kojima upisujes te 2 zelje, pa ispod toga ima nesto kao "konkurisati za ostale smerove", nzm tacno kako je napisano od reci do reci, ali ima da se zaokruzi DA i NE. Ni ja ne verujem da je moj konkurs stigao tamo xD i za ove preglede pre prijemnog sam cula da se vise ne rade, ali eto, kaze mi covek samo da ta zdravstvena provera treba da se odradi do 29. aprila, kaze svi iz okruga idemo zajedno, toliko mi je telefonom rekao. U petak idem tamo, jer kod nas v.odsek radi 2x nedeljno :D

da mi je neki pricaja ovija iz Beograda i Novi Sad njima ispod casti VA samo nasi sa juga hoce studirav pa ce si za SRBIJU i gine ako treba nema beganja zato nas i najvise heroja

Nije ispod casti, nego je cinjenica da u vojsku idu samo oni koji ne znaju sta ce sa svojim zivotom ili nalozeni klinci... Jos gora je danasnja situacija gde nasa vojska ratuje za interese amerike :dash:
Bas suprotno od heroja.

Да ли неко зна шта се дешава ако сам неоцењена из једног предмета на полугодишту 4. године?

Mislim da treba ima neka fora, mislim ti bi svakako trebalo da odgovaraš to prvo polugodište i onda ti oni dodaju tu ocenu ili tako neki fazon, čitala sam po forumu mislim da je bilo tako neko pitanje :D

Да ли неко зна шта се дешава ако сам неоцењена из једног предмета на полугодишту 4. године?

Zavisi sta je u pitanju . U principu ako nema ocene, nema predmeta, onda taj predmet ne moze ni da udje u prosek , dakle prosek se ne narusava.Bilo bi nezgodno ako si neocenjena iz fizickog, iz razloga - oslobodjena fizickog ... I onda se lepo takva pojavis na testiranju i kazes da si alergicna na ,,fizicko", ili nesto sl... ili jos bolje poneses i neku potvrdu... i ako te zbog toga ne prime onda ih tuzis zbog : diskriminacije; narusenog prava na zivot i sl... pa ne mozes da spavas ...pa ovo ... ono ... pa trazis odstetu... i ko zna mozda jednog dana i ukinu to ,,fizicko". Ali posto je vojska vojska od toga nema nista. Posto je verovatno dr. predmet u pitanju , ti lepo idi kod profesora i kod direktora, a ako vise volis idi prvo kod direktora pa kod profesora, pa onda ono : znate ... pa treba mi ...i kada im budes rekla sta je u pitanju i sta ti treba, ili oni sta njima treba ... hehehe ... oni ce ti izaci u susret- jer ako nisi odgovarala do sada ne moras ni sada ...
ps. Naravno ljubav treba da bude obostrana inace ce biti svasta ...

Citat Original postavio upodrumu Pogledaj poruku
Nije ispod casti, nego je cinjenica da u vojsku idu samo oni koji ne znaju sta ce sa svojim zivotom ili nalozeni klinci... Jos gora je danasnja situacija gde nasa vojska ratuje za interese amerike
Bas suprotno od heroja.

Vranjanac, zasto ti lepo sa Legijom ne odes u legiju ?
Nije za tebe matematika i to da se mucis, mislim da li je za tebe junaka da cistis nase klozete, da se ovi nasi iskompleksirani deru i izivljavaju na tebi, a ti si zilav i sve mozes da istrpis i jos vise od toga...da ti namestaju razne cake i fore... Sta ces da radis ako ti se smeju i podsmevaju ... da li si spreman da ti naredjuju gori od tebe ?... Nego ti lepo poradi malo na jeziku ... mislim na francuskom jeziku ... i znas ...kad se vratis bices glavni !

Citat Original postavio upodrumu Pogledaj poruku
Nije ispod casti, nego je cinjenica da u vojsku idu samo oni koji ne znaju sta ce sa svojim zivotom ili nalozeni klinci... Jos gora je danasnja situacija gde nasa vojska ratuje za interese amerike
Bas suprotno od heroja.

Vranjanac, zasto ti lepo sa Legijom ne odes u legiju ?
Nije za tebe matematika i to da se mucis, mislim da li je za tebe junaka da cistis nase klozete, da se ovi nasi iskompleksirani deru i izivljavaju na tebi, a ti si zilav i sve mozes da istrpis i jos vise od toga...da ti namestaju razne cake i fore... Sta ces da radis ako ti se smeju i podsmevaju ... da li si spreman da ti naredjuju gori od tebe ?... Nego ti lepo poradi malo na jeziku ... mislim na francuskom jeziku ... i znas ...kad se vratis bices glavni !

sta cemi ga i ovaj i onaj ce ubiju tamo a francuski znam

Dugo me nije bilo.Išao sam do vojnog odsjeka na Novom Beogradu da predam dokumenta i iznenadilo me kad sam pitao koji sam po redu koji sam predao rekli su mi da sam šesti.I da nešto nije zainteresovanost velika ali kao ima još 15 dana.
Prvi dan kad sam otišao rekli su mi da imam sva dokumenta ali da ne mogu predati.Kao morao sam donjeti kućnu listu gdje sam prijavljen na Novom Beogradu i iz Banja Luke odakle sam.Na kaju sam je pitao jel treba još šta rekla je da ne kao imaš sve.Sutra sam to prikupio i odnjeo i prilikom popunjavanja obrazaca tražila mi je uvjerenej iz mup-a i suda.Ja joj dadnem dokumenta iz Banja Luke kaze ne može treba iz Srbije,a na akademiji mi rekli da može iz BL kaže državljanin Srbije si 10 dana nisi mogao napraviti ništa.Na kraju sam predao za uvjerenje iz mup-a i biće gotovo 24.3 a taj dan ću morati ići i u sud tako mi je objasnila ova u vojnom odsjeku.Tako da 24 ću to sve prikupiti i predati.Ostalo smo sve popunili samo ostalo da donesem ta dva dokumenta.
Šta ste vi stavili pod 2 tako šta vas zanima mislim na šta ćete konkurisati? Ja sam pod 1 menadzment u odbrani a pod 2 nisam znao šta bi pa sam zamolio ako mogu kad budem donosio ova dokumenta da to dopišem.

Back