Vojna akademija?

Ja sam danas sve predao .. a taj lik mi je rekao da stavim srednju za poslednju zavrsenu skolu i ako je jos nisam zavrsio ;) i kaze bolje da navedem saobracajni ukor kad sam vozio bez ruku nego da oni to nekako nadju .. kaze onda sam ugasio ;) nije mi trebala potvrda da nisam u braku.... uglavnom popunio sam sve na njegove oci ;) a hteo bih da pitam koliko je zagrizaj bitan?

Onda je vreme da se i ja prijavim , pocinjem od danas. Tamo sam u 14.30 h.

Ja zavrsila za 15 min. Covek i pomaze, gleda da se ne pogresi... Jedino mi nije jasno sto nikakvu potvrdu ne izdaju da znas da je predato, da bude neki pisani i pismeni dokument. Valjda je sve u redu cim je primljeno. Da li odmah ide u komjuter ili u neki delovodnik ... nemam pojma nisam gledala jer je bila guzva cak sam morala da skupljam i cuvam svoje papire, a koliko sam videla nekima su na stolu i ostali ... obratite paznju da nesto ne pomesate pa posle da ga nema .)

A šta vam je druga želja? Mogu dve, jel' tako? Ja još nisam predala, ostalo mi je još ovo uverenje da se ne vodi postupak protiv mene i to je to. :D

Uglavnom, meni su prve dve Javne finansije i VEI. A razmisliću još koja će biti prva. :D

Back