Vojna akademija?

Da li neko zna tacno koliko ce ljudi primati ove godine na VA sa sve vojinim gimnazijalcima ?
Koliko primaju na Vojnoelektronsko inzenjerstvo sa sve bojnim gimnazijalcima ?
Koliko primaju na menadzment u odbrani sa sve vojnim gimnazijalcima ? itd.
i interesuje me zasto nema pesadije u Menadzmentu u odbrani ? vidim da ima samo artiljerija, a do sad se nije mogla zamisliti generacija bez pesadije...

Fora je u tome sto je bila rec kao oko 100 kadeta primaju, tako govorili ovi sa VA, i na kraju samo 50, haha, da li je realno? :D Velika promocija, malo kadeta primaju. Jbm ti drzavu. :D

Procitaj postove na prethodnoj strani... To je samo za civile 50, a + 60 iz gimnazije... Ljudi ja vam se divim kad vidim da idete da predate dokumenta :D Ja jos nisam ni poceo da vadim.. cekam da prodju ispiti, ali i vas ima da zezaju kao nas prosle godine.. Sigurno ce nekog da oteraju zbog FTJP (fali ti jedan papir) :D A i oni vam kad odnesete dokumenta daju neke upitnike koje morate da popunite... Od pocetka krecu sa zajebavanjem :D

Fora je u tome sto je bila rec kao oko 100 kadeta primaju, tako govorili ovi sa VA, i na kraju samo 50, haha, da li je realno? :D Velika promocija, malo kadeta primaju. Jbm ti drzavu. :D

Strasno! Kada sam danas saznala da se prima samo 50, bila sam ceo dan totalno sludjena. A jos kada sam u 15.00 h u vestima na radio Beogradu cula da je udarna vest da pocinje sa prikazivanjem serije : ,,Vojna akademija "...mislim stvarno sta reci, To li je tema za udarnu vest na radiju? Jasno je sta je u pozadini. I na kraju sta ce se desiti. Prijavice se nekoliko stotina zaludjenika vise i normalno je da ce poispadati ko zna koliko nas koji smo celog zivota zeleli da upisemo VA.

Poslednja izmena:
Procitaj postove na prethodnoj strani... To je samo za civile 50, a + 60 iz gimnazije... Ljudi ja vam se divim kad vidim da idete da predate dokumenta :D Ja jos nisam ni poceo da vadim.. cekam da prodju ispiti, ali i vas ima da zezaju kao nas prosle godine.. Sigurno ce nekog da oteraju zbog FTJP (fali ti jedan papir) :D A i oni vam kad odnesete dokumenta daju neke upitnike koje morate da popunite... Od pocetka krecu sa zajebavanjem :D

Haha, nije sija nego vrat, svejedno primaju nas samo 50. :D :D

Pa ko ce ga znati. Ja sam danas radio test iz 2013, 662311, cisto da proverim na cemu sam. Imao sam 17 poena. Jako je lose ali ako se uzme u obzir da nisam radio matematiku jos od proslog maja nije ovo lose :D Za par dana mi prolaze ispiti i onda se okrecem samo matematici. Da se podsetim, jer sam dosta ispao iz tehnike. I da napomenem, mozda i ne znate, ima i negativnih poena. :D

Procitao sam ovaj forum skoro od pocetka, planiram da konkurisem ove godine, mnogo puta sam hteo da se registrujem al me mrzelo :D
Al sad vise ne mogu da trpim ovu sramotu, da je 60 mesta osigurano za ucenike Vojne gimnazije, samo zato sto su unazad nekoliko godina bili nesposobni da urade prijemni dobro i udju na akademiju, cemu to favorizovanje? Pa ako ta gimnazija ne moze da spremi tih 90 ljudi za prijemni, onda je smesna, ali nema razloga da zbog njihove nesposobnost ogranicavaju i stavljaju nas iz civilstva u drugi plan? OVO JE SKANDALOZNO!

Procitao sam ovaj forum skoro od pocetka, planiram da konkurisem ove godine, mnogo puta sam hteo da se registrujem al me mrzelo :D
Al sad vise ne mogu da trpim ovu sramotu, da je 60 mesta osigurano za ucenike Vojne gimnazije, samo zato sto su unazad nekoliko godina bili nesposobni da urade prijemni dobro i udju na akademiju, cemu to favorizovanje? Pa ako ta gimnazija ne moze da spremi tih 90 ljudi za prijemni, onda je smesna, ali nema razloga da zbog njihove nesposobnost ogranicavaju i stavljaju nas iz civilstva u drugi plan? OVO JE SKANDALOZNO!

Favorizovanje, jer ne žele da im propadnu pare koje su uložili za njihovo školovanje. Logično i ne neočekivano, s obzirom na stanje države.

Favorizovanje, jer ne žele da im propadnu pare koje su uložili za njihovo školovanje. Logično i ne neočekivano, s obzirom na stanje države.

Pa zar su ovoj drzavi potrebni glupi i nepismeni oficiri sa malim nivoom znanja, samo zato sto su 4 godine proveli u vojnoj gimnaziji a pritom stekli manje znanje nego ljudi iz raznih drugih skola? A nisu potrebni pametni ljudi? Uostalom, ako nisu dovoljno pametni, radice u vojsci sa cinom koji dobiju po zavrsetku vojne gimnazije? Zar ce vojska da se sastoji samo od oficira?

Nista nije nemoguce ,ako se skupi 70 poena bez obzira na sve nema sanse da donja granica bude tako visoka... mozda ce pomeriti granice na fizickom ili na zdravstvenom,posto treba silan narod oboriti zbog necega . Pa kad ulete veze svi imamo da se osecamo ko debili bez obzira na ishod... Nadam se da gresim al mi sve na tako nesto mirise.

Da , mi cemo svi da uradimo super i svi mi bicemo najbolji. Iz VG se spremaju ciljano; usmereno ; po meni to bi trebalo da bude i profesionalno, dakle i oni ce svi da budu super i najbolji. Vojica lepo rece da postoji mogucnost , ali ne znam kolika i zasta !

Back