gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Neznam da li da se upisem na VA, pa ako ima neki oficir ili student da mi pomogne u odabiru i da kaze neke svoje utiske o svemu tome. Hvala unaprijed!!!
koji ce ti K.vojska?nauce te samo kako da ubijas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neznam da li da se upisem na VA, pa ako ima neki oficir ili student da mi pomogne u odabiru i da kaze neke svoje utiske o svemu tome. Hvala unaprijed!!!
Pod jedan, ogovaras na pitanje iz 2006 godine. Pod dva, ljudi znaju da ubiju i bez vojnicke obuke. Pod tri, ispeci pa reci. Ne komentarisi nesto sto ne znas.
Al vas je navko na nerviranje .... Ludnicaaakoji ce ti K.vojska?nauce te samo kako da ubijas.
Pod jedan, ogovaras na pitanje iz 2006 godine. Pod dva, ljudi znaju da ubiju i bez vojnicke obuke. Pod tri, ispeci pa reci. Ne komentarisi nesto sto ne znas.
Vidi se da nemaš pojma sta je vojska.
Bora, jezicki![]()
Zaboravila si pod 4. ?Haha, ima nas raznih brateee
![]()
![]()
ma nemoj,oprosti cico.a tebi se vojska svidja
- - - - - - - - - -
ajde kazi mi molim te juu
- - - - - - - - - -
auu 2006
Alo ljudi sta je bre ovo????????
http://www.va.mod.gov.rs/cms/view.php?id=21864
Samo 50 kadeta, znaci strasno!
Ja ne mogu da verujem,pa preterali su ga........
Preterali, preterali... Katastrofa! Samo mi nije jasno, cemu tolika promocija, kada su smanjili broj na minimum?! o.O
Preterali, preterali... Katastrofa! Samo mi nije jasno, cemu tolika promocija, kada su smanjili broj na minimum?! o.O
Alo ljudi sta je bre ovo????????
http://www.va.mod.gov.rs/cms/view.php?id=21864
Disite, procice vas pocetni sok. Nista sto tamno pivo ne moze da ublazi.ajde, nije bas totalni smak sveta...mada jeste tiha jeza...
Evo vam dobra stvar-4 druga iz Nisa koji su spremali su mi javili da odma odustaju. Msm kolko je to dobro za njih ne znam, al kad se pogleda na nivou drzave...za nas je kolko tolko super.
Oni koji se spremaju duze,verovatno nece odustati tek tako,tako da ono,ako se prijavi 2000..Sta tu ima da se prica![]()