Vojna akademija?

Pod jedan, ogovaras na pitanje iz 2006 godine. Pod dva, ljudi znaju da ubiju i bez vojnicke obuke. Pod tri, ispeci pa reci. Ne komentarisi nesto sto ne znas.

ma nemoj,oprosti cico.a tebi se vojska svidja :lol:

- - - - - - - - - -

Vidi se da nemaš pojma sta je vojska.

ajde kazi mi molim te juu

- - - - - - - - - -

Pod jedan, ogovaras na pitanje iz 2006 godine. Pod dva, ljudi znaju da ubiju i bez vojnicke obuke. Pod tri, ispeci pa reci. Ne komentarisi nesto sto ne znas.

auu 2006

Preterali, preterali... Katastrofa! Samo mi nije jasno, cemu tolika promocija, kada su smanjili broj na minimum?! o.O

Da je bar bilo 110 kao sto su rekli..Ovako nista,sanse su opale za upis

- - - - - - - - - -

Preterali, preterali... Katastrofa! Samo mi nije jasno, cemu tolika promocija, kada su smanjili broj na minimum?! o.O

Mozda je ovo kao za svaki modul po 14,a ne za ceo smer..tesko ali se nadam

Disite, procice vas pocetni sok. Nista sto tamno pivo ne moze da ublazi. :D ajde, nije bas totalni smak sveta...mada jeste tiha jeza...
Evo vam dobra stvar-4 druga iz Nisa koji su spremali su mi javili da odma odustaju. Msm kolko je to dobro za njih ne znam, al kad se pogleda na nivou drzave...za nas je kolko tolko super.

Disite, procice vas pocetni sok. Nista sto tamno pivo ne moze da ublazi. :D ajde, nije bas totalni smak sveta...mada jeste tiha jeza...
Evo vam dobra stvar-4 druga iz Nisa koji su spremali su mi javili da odma odustaju. Msm kolko je to dobro za njih ne znam, al kad se pogleda na nivou drzave...za nas je kolko tolko super.

Oni koji se spremaju duze,verovatno nece odustati tek tako,tako da ono,ako se prijavi 2000..Sta tu ima da se prica :D

računaju i iz vojne gimnazije, to je sve. s obzirom da moraju da prime barem 100 da bi se deklarisali kao fakultet, verovatno će u civilstvu primiti još 50. sigurno će biti ograničenja koliko devojaka, koliko muškaraca. jadni ovi iz vojne gimnazije, oni će baš biti oštećeni, njih tamo ima 100, a barem 60 sigurno neće upasti. ali dobro ljudi, još veća motivacija. ja se spremam i dalje!

Poslednja izmena:

Back