Vojna akademija?

Sta se podrazumeva pod ocnim pregledom na upisu za logistiku znam za (isihara test).I imam problema sa njim da li je to strasno za upis :sad2:, i da li moze da se leci. :dontunderstand:

Mozes da vezbas, imas na internetu te testove. I obavezno poseti lekara ocnog, mada ja mislim da za to (kao i za daltonizam), nema leka. Ili vidis boje ili ne :/ i vrlo im je bitno, ja mislim da je to zato sto (MISLIM) zamisli na ratistu si i ne prepoznajes boje tvoje maskirne uniforme od neprijateljskih...

Sent from my ST18i using Forum mobile app

Mozes da vezbas, imas na internetu te testove. I obavezno poseti lekara ocnog, mada ja mislim da za to (kao i za daltonizam), nema leka. Ili vidis boje ili ne :/ i vrlo im je bitno, ja mislim da je to zato sto (MISLIM) zamisli na ratistu si i ne prepoznajes boje tvoje maskirne uniforme od neprijateljskih...

za muski svet je to problem . Mi znamo za 5 osnovnih boja hahahah...

Ja imam drzavljanstvo, posto sam rodjen u Novom Sadu, al idem u srednju skolu u hrvatskoj, imao sam srpski u osnovnoj, sad jel problem ak idem u skolu u hrvatskoj a zelim upisati vojnu akademiju, a ako se to ne moze voleo bih da upisem policijsku, ali to mi je druga opcija

Ja mislim da možeš ako imaš sprsko drževljanstvo. Na kraju krajeva pozovi, imaš neki broj na njihovom sajtu, pa pitaj. Da odmah znaš. :)

Ja imam drzavljanstvo, posto sam rodjen u Novom Sadu, al idem u srednju skolu u hrvatskoj, imao sam srpski u osnovnoj, sad jel problem ak idem u skolu u hrvatskoj a zelim upisati vojnu akademiju, a ako se to ne moze voleo bih da upisem policijsku, ali to mi je druga opcija

Zovi :) cim si rodjen ovde imas srpsko drzavljanstvo :)

e oprostite ali imam jos jedno pitanje, posto sam nasao samo ovaj forum da je aktivan, da li se sme imati plombe u ustima? imam ih 4

Ja kolko znam, smes da imas kolko hoces plombi, al valjda ne vise od 3 kvarna zuba :) ispopravljaj sve, i ne brini. Kad bi odbacivali svakoga zbog plombi niko ne bi upao. I pitaj kolko hoces :)

ja bih takodje zelela da probam da upisem VA, krenula sam u teretanu, citam vasa iskustva i komentare, pa ja ne mogu da uradim ni 4 skleka, a o trcanju ni da komentarisem....stvarno se trudim, dajelm svoj maximum, ali mi tesko ide.. nemam ni potpunu podrsku roditelja, radim samoinicijativno, mislim sada se ko ne bune, ali opet sve sama radim, a da ne govorim o tome koliko sam sramezljiva i koliko mi sve to tesko pada.. Cesto mi dodje da odustanem, ali opet znam da nema nista od zaljenja, pa nastavim dalje, trudim se, ali u odnosu na sve vidim da nema puno napretka, da nemam puno sansi za to...znam da ne trebam da gledam na druge, ali to je prosto nemoguce jer mi je potreban savet, podrska...eto toliko, ne trazim sazaljenje, mozda samo pomoc oko toga gde da nabavim zbirku iz matematike? hvala

Čujte djevojke, trenutno se borim sa državljanstvom i ostalim glupostima koje su mi trenutno prepreka da konkurišem. TEK SAD počinjem sa pripremama za prijemni, matiš i fizička priprema. Nisam ništa mjerila kao što ste i vi, ali znam da sam prošle godine u dalj mogla 1.70, za trčanjem na 60m ozbiljno zaostajem za vama i slično. Sklekovi mislim da mi idu dobro. A što se matiša tiče, sad ću morati samo na njemu da radim. Čitala sam i informisala se i pravo da vam kažem, izgubila se u moru informacija. Gdje, šta, kako :D Uglavnom, koji smjer je otprilike najlakši? Završavam elektrotehničku školu ove godine i volim ovo stvarno, ali matematika mi je tu, što jest jest, nikad bukvalno ne vježbam i imam 2-3. Dobijam i petice s vremena na vrijeme što je znak da mogu. Bojim se da kad bih upisala elektrotehniku tj. vojnoelektronsko inžinjerstvo ne bih stigla naučiti sve zbog tih vježbi i ostalih poslova koje tamo treba raditi. Ako znate više nego ja (pretpostavljam da da), pomozite mi i odgovorite. :)

Znate sta sam cula? SLEDI NEPROVERENA INFORMACIJA
Kad sednete da razgovarate sa psihologom, on ti da papir, olovku, i stavi pgledalo ispred papira. Ti trebas da gledas u ogledalo a da na papiru nacrtas zvezdu, iz jednog poteza, al ne one sto mi crtamo kad sve linije izukrstamo, vec samo okvire krakova. Probajte :D

Znate sta sam cula? SLEDI NEPROVERENA INFORMACIJA
Kad sednete da razgovarate sa psihologom, on ti da papir, olovku, i stavi pgledalo ispred papira. Ti trebas da gledas u ogledalo a da na papiru nacrtas zvezdu, iz jednog poteza, al ne one sto mi crtamo kad sve linije izukrstamo, vec samo okvire krakova. Probajte :D

a koja je fora sa tim? mislim šta time proveravaju? :)

Back