da li se moze na vojnu akademiju upisati ako nisi drzavljanin srbije, inace zivim u hrvatskoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li se moze na vojnu akademiju upisati ako nisi drzavljanin srbije, inace zivim u hrvatskoj
Sta se podrazumeva pod ocnim pregledom na upisu za logistiku znam za (isihara test).I imam problema sa njim da li je to strasno za upis, i da li moze da se leci.
![]()
Sta se podrazumeva pod ocnim pregledom na upisu za logistiku znam za (isihara test).I imam problema sa njim da li je to strasno za upis, i da li moze da se leci.
![]()
za muski svet je to problem . Mi znamo za 5 osnovnih boja hahahah...Mozes da vezbas, imas na internetu te testove. I obavezno poseti lekara ocnog, mada ja mislim da za to (kao i za daltonizam), nema leka. Ili vidis boje ili ne :/ i vrlo im je bitno, ja mislim da je to zato sto (MISLIM) zamisli na ratistu si i ne prepoznajes boje tvoje maskirne uniforme od neprijateljskih...
Sent from my ST18i using Forum mobile app
za muski svet je to problem . Mi znamo za 5 osnovnih boja hahahah...
Mislim da ces moci, to se moze i smiriti, i kontrolisati lekovima koliko ja znam. Cak se moze i ispraviti do maja, uz neku terapiju...
Hvala ti puno,stvarno cu sve uraditi sto je u mojoj moci![]()
Ja imam drzavljanstvo, posto sam rodjen u Novom Sadu, al idem u srednju skolu u hrvatskoj, imao sam srpski u osnovnoj, sad jel problem ak idem u skolu u hrvatskoj a zelim upisati vojnu akademiju, a ako se to ne moze voleo bih da upisem policijsku, ali to mi je druga opcijaNe. Moras da imas drzavljanstvo RS.
Ja imam drzavljanstvo, posto sam rodjen u Novom Sadu, al idem u srednju skolu u hrvatskoj, imao sam srpski u osnovnoj, sad jel problem ak idem u skolu u hrvatskoj a zelim upisati vojnu akademiju, a ako se to ne moze voleo bih da upisem policijsku, ali to mi je druga opcija
Ja imam drzavljanstvo, posto sam rodjen u Novom Sadu, al idem u srednju skolu u hrvatskoj, imao sam srpski u osnovnoj, sad jel problem ak idem u skolu u hrvatskoj a zelim upisati vojnu akademiju, a ako se to ne moze voleo bih da upisem policijsku, ali to mi je druga opcija
Zovicim si rodjen ovde imas srpsko drzavljanstvo
e oprostite ali imam jos jedno pitanje, posto sam nasao samo ovaj forum da je aktivan, da li se sme imati plombe u ustima? imam ih 4Zovicim si rodjen ovde imas srpsko drzavljanstvo
e oprostite ali imam jos jedno pitanje, posto sam nasao samo ovaj forum da je aktivan, da li se sme imati plombe u ustima? imam ih 4
Btw, ljudovi koji se spremate, ja sam presla zbirku, ako vam treba pomoc oko nekog zadatka javite mi se na fejsu![]()
Daj link od fejsa![]()
Znate sta sam cula? SLEDI NEPROVERENA INFORMACIJA
Kad sednete da razgovarate sa psihologom, on ti da papir, olovku, i stavi pgledalo ispred papira. Ti trebas da gledas u ogledalo a da na papiru nacrtas zvezdu, iz jednog poteza, al ne one sto mi crtamo kad sve linije izukrstamo, vec samo okvire krakova. Probajte