Vojna akademija?

Znate li vi koliko ćemo još ovakvih sugestija mi dobijati do upisivanja akademije... :)
A da ne spominjem tokom školovanja. Svaki fakultet, svaka visokoškolska ustanova je za nekog, zato i postoji, pa tako i ova. Ne može svako završiti ni FON, ni Pravni fakultet, pa tako ni VA.
Ako ste odlučili da upišete VA, onda gurajte svoje, UČITE MATEMATIKU KAO NIŠTA, i manite se slušanja ostalih..moj savet.

Pa kaže - kooo smee, taj možee, ko ne zna za strah, taj ide napreeed..

Znate li vi koliko ćemo još ovakvih sugestija mi dobijati do upisivanja akademije... :)
A da ne spominjem tokom školovanja. Svaki fakultet, svaka visokoškolska ustanova je za nekog, zato i postoji, pa tako i ova. Ne može svako završiti ni FON, ni Pravni fakultet, pa tako ni VA.
Ako ste odlučili da upišete VA, onda gurajte svoje, UČITE MATEMATIKU KAO NIŠTA, i manite se slušanja ostalih..moj savet.

Bravo ti ga bate! :D

potpuno se slažem, lepo si to rekla :-D

Svi ovde na forumu sto smo sad bi trebalo da upisemo, jer se vidi da stvarno volimo ovaj poziv i Srbiju.
Nego me nervira sto ce opet ova serija da se pusti februara, pa ce biti navala kao preprosle godine. :)

Prvo ide film u novembru, to će tek da bude navala, a u martu kreće novih 7 epizoda...znači - NAVALA U PRIPREMI!
Ali jedino je kad neko zna da hoće da upiše VA godinu i kusur ranije, a sasvim drugo kad se izložiš na seriju, a ni ne shvataš kako je na akademiji ne druga, nego deseta priča..
Ja nisam ni znala da serija postoji do aprila ove godine, toliko :D

Prvo ide film u novembru, to će tek da bude navala, a u martu kreće novih 7 epizoda...znači - NAVALA U PRIPREMI!
Ali jedino je kad neko zna da hoće da upiše VA godinu i kusur ranije, a sasvim drugo kad se izložiš na seriju, a ni ne shvataš kako je na akademiji ne druga, nego deseta priča..
Ja nisam ni znala da serija postoji do aprila ove godine, toliko :D

Hahahaha, moj brat. :D
Ma znam da su to napaljotke, ali ipak nervira me to.
A od kad je sinulo vama svima sa foruma da želite da studirate na vojnoj akademiji? :D

Sent from my ST23i using Forum Krstarice mobile app

Back