Katherina
Zainteresovan član
- Poruka
- 478
Da li na prijemnom padaju potpuno isti zadaci iz te zbirke koju izdaje VA?
Pa ne bas, drugaciji su nego iz zbirke, ali nista drasticno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' neko uzimao tu zbirku sa VA skoro?
Ma ja ne verujem da ce navaliti kao prosle godine. Prosle godine su je prvi put pustili, pa su se svi napalili jer do tada takva serija nije snimljena... Sada msm da nece toliko jer znaju kakva je serija, o cemu se radi, jer su je jednom vec gledali...Svi ovde na forumu sto smo sad bi trebalo da upisemo, jer se vidi da stvarno volimo ovaj poziv i Srbiju.
Nego me nervira sto ce opet ova serija da se pusti februara, pa ce biti navala kao preprosle godine.![]()
Interesuje me do kog datuma su kadeti VA u Valjevu, i kada pocinje skolska godina u Beogradu? Pozdrav
do sredine oktobra, dolaze tipa 15./16. oktobra i valjda tad počinje šk. godina, mada ne znam možda budu imali vikend slobodan pre toga![]()
U bre, ja sam mislila da semestar pocinje 1 oktobra.
hahah, pa mora prvo obuka 45 dana :-)
E al zna neko, al nam tamo daju uniformu po našoj meri, ili šta dobijemo to nosimo?
Sent from my ST23i using Forum Krstarice mobile app
Doduše, šta će nas sve tamo snaći, taj početak je ništa![]()
Najbitnije je da mi tamo postanemo tim i da postanemo dobri drugovi, pa će nam sve ostalo biti lakše...bar ja to tako vidim.
O tome ti pričam!
A zna li ko sistem po kom nas smeštaju po sobama ili kako kome ko upadne? (malo ga preterujem sad, ali šta sad)
uvek postoji neko ko ima pitanja. ovaj, zanima me da li recimo iz svake discipline moraš da imaš pozitivnu ocenu da bi uopšte prošao?![]()
uvek postoji neko ko ima pitanja. ovaj, zanima me da li recimo iz svake discipline moraš da imaš pozitivnu ocenu da bi uopšte prošao?![]()