Kad saznajemo da li smo prosli lekarski pregled?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odma taj dan.Kad saznajemo da li smo prosli lekarski pregled?
Dzaba je to ....
pa ako nas ne oteraju kuci ranije, ako izdrzis sve preglede znaci da si ih prosao.. ako padnes prvi dan na nekom pregledu, neces sigurno ostajati jos 5 dana, ides kuci taj prvi dan..A mi sto ostajemo 5 dana,saznajemo poslednji dan?
pa ako nas ne oteraju kuci ranije, ako izdrzis sve preglede znaci da si ih prosao.. ako padnes prvi dan na nekom pregledu, neces sigurno ostajati jos 5 dana, ides kuci taj prvi dan..
vidis, to nisam znaoNije tacno, zato sto ti ako padnes na nekim od pregleda za pilota, mozda ispunjavas kriterijume za neki drugi smer, tako da ako nije neki defekt da ne mozes na neki drugi smer, pregledi se nastavljaju.
vidis, to nisam znaoto je dobro
izvinjavam se sto sirim dezinformacije...
E ljudi ovako.
Prodjoh danas i drugi deo selekcije hvala Bogu. I ove godine kao i prosle psiholozi i ostali na lekarskom su nemilostrdni kao i prosle. Obaraju u proseku oko 20 i vise % po grupi.
Uspeo sam da se popravim za ovih godinu dana po recima psihologa, odma su me nasli u arhivi od prosle godine i SVE ZNAJU o vama tako da vam savetujem da ne lazete tu nista. Bio sam maksimalno iskren i to se isplatilo na tom delu. Na lekarskom delu pregleda padali su za sad na ocnom (za razlikovanje boja), na plucnom pregledu i jos tako na nekim sitnicama koje nazalost te sklanjaju sa selekcije kao i da nisi konkurisao...
Bravo, bravo, bravoE ljudi ovako.
Prodjoh danas i drugi deo selekcije hvala Bogu. I ove godine kao i prosle psiholozi i ostali na lekarskom su nemilostrdni kao i prosle. Obaraju u proseku oko 20 i vise % po grupi.
Uspeo sam da se popravim za ovih godinu dana po recima psihologa, odma su me nasli u arhivi od prosle godine i SVE ZNAJU o vama tako da vam savetujem da ne lazete tu nista. Bio sam maksimalno iskren i to se isplatilo na tom delu. Na lekarskom delu pregleda padali su za sad na ocnom (za razlikovanje boja), na plucnom pregledu i jos tako na nekim sitnicama koje nazalost te sklanjaju sa selekcije kao i da nisi konkurisao...
Koliko vas je do sada bilo? Koliko je njih palo na psiho i na lekarskom?E ljudi ovako.
nista, samo da znas![]()
iz prve i druge grupe od nas oko 50 je palo oko 17-18 ljudi (i na kejarskom i na psiholoskom). Znam jos samo da je u trecoj grupi palo na psiholoskom oko 6 ljudi.