Vojna akademija?

I na papiru bi trebalo da pise da je taj papir potreban za drugi deo selekcije, a meni su u vojnom odseku rekli da je to izvestaj lekara o istoriji bolesti i ja im kazem pa nisam nikad bio nesto teze bolestan (Samo prehlade,grip...) i oni kazu to je umesto kopije kartona (jer valjda nece moci da se snadju ako doneses kopiju kartona) bukvalno, samo potvrda da nije bilo tezih obolenja. Ali opet imacete vremena, 8.5. to nece biti potrebno.

Gotovo sam siguran da nije pisalo da ne treba 08.05. već da je bilo tako koncipirano da ne može da se razume.

Btw, i taj papir sam ostavio kod doktorke, da bi ona mogla da "se obavesti šta to treba"

Našao sam je, pokušaću da to ipak dobijem danas, pa neka mali nosi sa sobom 08.05.. od viška glava ne boli :)

Pozdra svima,

Nov sam na forumu,hteo bih da saznam malo vise detalja oko prijemnog za VA.Da li je ta matematika toliko strasna kao sto pricaju? Koliko je potrebno bodova da bi se prosa test,ako to uopste ide tako.
Uzgred 96 sam i mislim da mi je vreeme da pocnem sa pripremama za VA,jer ovo zelim da upisem od malena.Sad sam krenuo da se informisem da vidim kako to ide.

Hvala :)

Gotovo sam siguran da nije pisalo da ne treba 08.05. već da je bilo tako koncipirano da ne može da se razume.

Btw, i taj papir sam ostavio kod doktorke, da bi ona mogla da "se obavesti šta to treba"

Našao sam je, pokušaću da to ipak dobijem danas, pa neka mali nosi sa sobom 08.05.. od viška glava ne boli :)
Meni nista nisu rekli u vojnom odseku za to uverenje :dontunderstand:
Ali mislim da ono i ako treba,netreba sad nego u drugom delu selekcije

Da,upravu si,ali mi cudno sto to u mom vojnom odseku nisu ni pominjali,a vama skoro svima su rekli

Pa ni meni ne bi rekli da ih nisam zapitkivao, kad su mi pricali to samo su zbrzali i kao to cemo detaljnije ako prodjes prvi deo i onda sam ih ja smarao da mi objasne za to. A i pise ti to na onom zvanicnom pozivu sto si dobio.

Pa ni meni ne bi rekli da ih nisam zapitkivao, kad su mi pricali to samo su zbrzali i kao to cemo detaljnije ako prodjes prvi deo i onda sam ih ja smarao da mi objasne za to. A i pise ti to na onom zvanicnom pozivu sto si dobio.

Kod mene i nisu neki pricljivi,pokusao sam ja sa par pitanja da vidim bar kakva je konkurencija a oni sve nesto izbegavaju,kao samo spremaj matematiku o ostalom ne razmisljaj....meni nepise za to na pozivu

Back