OstvariSvojuZelju
Početnik
- Poruka
- 42
Jel su obavestili nesto, nekoga iz Nisavskog okruga? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si isto osmog?Ja sam dobila samo taj Zahtev za obezbeđenje podataka o zdravstvenom stanju kandidata, i rekoše da s tim papirom idem tek na drugi deo selekcije. S kojim onda papirom idem na prijemni 8og? o.O S tim istim? o.O Nekako mi nema smisla..
Ja sam iz Nisavskog okruga,i nisu mi nista javljali,ne znam da li treba da odem do vojnog odseka,a i sta bih uopste mogla da pitam tamo .![]()
![]()
Cekaj do prvog maja,ako ti ne jave nista ti idi i pitaj zasto te ne zovuJa sam iz Nisavskog okruga,i nisu mi nista javljali,ne znam da li treba da odem do vojnog odseka,a i sta bih uopste mogla da pitam tamo .![]()
![]()
kolika je plata potporucnika kad zavrsi akademiju.![]()
mislim da je to glupost... prelagan je..kako vam se cini ovaj probni test iz mat?
Nije tezakkako vam se cini ovaj probni test iz mat?
Pa mislis li da ce biti laksi ove godine?Pa da, prošle godine se prijavilo 1500, i tad su bili mnogo teži zadaci, a sad nas ima 1000.![]()
Ako sam dobro skontala, kad se puno njih prijavi, onda daju teže, a kad nas ima manje, onda daju te zadatke iz zbirke. Pa koliko sam videla, pre 2 godine su bili isti zadaci kao iz zbirke, zar ne? o.O (tad se isto prijavilo manje ljudi)
Al dobro,kontam da se toliko prijavilo prošle godine zato što su se svi naložili na seriju VA...
ja sam cuo da mogu noge da se saviju ali ostatak tela mora biti pod 90 step.