Vojna akademija?

Ljudi matematika tu i tamo, kako im dodje, prosle godine je bio ubica prijemni, nikad se ne zna kako ce biti. Mene zanima nesto drugo- Da li zna neko da li moze da se odlozi fizicka provera ili nesto slicno, povredio sam nogu nosim longetu tako da necu moci da radim fizicku proveru,a spremao sam se 4 meseca? :evil:

Области које су заступљене на пријемном испиту
- Аритметика
- Идентичне трансформације алгебарских израза
- Пропорције и проценти
- Комплексни бројеви
- Реална функција једне реалне променљиве
- Линеарна функција, једначина и неједначина
- Квадратна функција, једначина и неједначина
- Полиноми
- Рационалне неједначине
- Ирационалне једначине и неједначине
- Експоненцијална функција, једначина и неједначина
- Логаритамска функција, једначина и неједначина
- Тригонометрија
- Планиметрија
- Стереометрија
- Аналитичка геометрија у равни
- Аритметичка и геометријска прогресија
- Биномна формула :D

Da li zna neko da li moze da se odlozi fizicka provera ili nesto slicno, povredio sam nogu nosim longetu tako da necu moci da radim fizicku proveru,a spremao sam se 4 meseca? :evil:

Brate i ja sam povredio pre 15-tak dana,istegao ligamente kolena...ali sam mirovao i pio neke tablete tako da me je skoro proslo pa cu moci da trcim...nemoze to da se odlozi :(

Mi jedva i da radimo kombinatoriku, ubila nas je sa integralima, a vec sam ih zaboravio :) Poceli smo binomni obrazac, ja mislim pre 3 casa, a milina je sto toga u zbirci uopste nema xD
Verovatnocu i statistiku ne verujem ni da cemo da radimo :D

Noge mogu pod 90 ali nne sme telo da se klati jer se to racuna kao koriscenje inercije pa se cesto desi da ne priznaju. Zbirka je bas siromasna sa zadacima,jer kad izbacis kombinatoriku,crtanje f-ja,dokaze u trigonometriji i beskonacnu bas malo zadataka ostaje i jos fali binomna formula

Poštovani,

Imam jedno pitanje, vezano za dokumentaciju koja se nosi na prijemni.

Naime, pre jedno 15-tak dana moj sin je dobio dopis iz vojnog odseka da je potrebno da ode kod svog lekara, i od njega pribavi neku vrstu potvrde, ili prepisa njegvog zdravtsvenog kartona, te da taj papir ponese sa sobom 08.05. kad je pozvan na prijemni.

Obzirom da lekar u našoj maloj (seoskoj) ambulanti radi tek svaki 3-ći dan, otišli smo prvom prilikom kod njega i predali mu dobijeno obaveštenje.

On nije imao blage veze kakav papir treba da izda, ali je obećao da će se raspitati.

Nakon toga nije radio, trebalo je danas da obavimo tu formalnost, ali on ni dalje nije siguran u kakvoj formi treba da bude taj papir.

Vreme protiče, ja se nerviram zbog neorganizovanosti naših državnih službi, ali taj papir mi je potreban.

Dakle, šta je to što od lekara treba da dobijemo: lekarsko uverenje, kopija kartona, ili obična potvrda od lekara da sin ne boluje ni od čega?

Može li mi neko odgovoriti na ovo?

Hvala unapred.

Poštovani,

Imam jedno pitanje, vezano za dokumentaciju koja se nosi na prijemni.

Naime, pre jedno 15-tak dana moj sin je dobio dopis iz vojnog odseka da je potrebno da ode kod svog lekara, i od njega pribavi neku vrstu potvrde, ili prepisa njegvog zdravtsvenog kartona, te da taj papir ponese sa sobom 08.05. kad je pozvan na prijemni.

Obzirom da lekar u našoj maloj (seoskoj) ambulanti radi tek svaki 3-ći dan, otišli smo prvom prilikom kod njega i predali mu dobijeno obaveštenje.

On nije imao blage veze kakav papir treba da izda, ali je obećao da će se raspitati.

Nakon toga nije radio, trebalo je danas da obavimo tu formalnost, ali on ni dalje nije siguran u kakvoj formi treba da bude taj papir.

Vreme protiče, ja se nerviram zbog neorganizovanosti naših državnih službi, ali taj papir mi je potreban.

Dakle, šta je to što od lekara treba da dobijemo: lekarsko uverenje, kopija kartona, ili obična potvrda od lekara da sin ne boluje ni od čega?

Može li mi neko odgovoriti na ovo?

Hvala unapred.
I na papiru bi trebalo da pise da je taj papir potreban za drugi deo selekcije, a meni su u vojnom odseku rekli da je to izvestaj lekara o istoriji bolesti i ja im kazem pa nisam nikad bio nesto teze bolestan (Samo prehlade,grip...) i oni kazu to je umesto kopije kartona (jer valjda nece moci da se snadju ako doneses kopiju kartona) bukvalno, samo potvrda da nije bilo tezih obolenja. Ali opet imacete vremena, 8.5. to nece biti potrebno.

Back