Vojna akademija?

Aman vise puna su vam usta diskriminacije. Ne pricam o drugim profesijama, nego samo o vojnoj profesiji, da li muskarac moze da funkcionise sa dugom kosom? Bozeee :dash: Moze on da dodje na prijemni i da ga odradi, oficiri ce ga smarati a i ako prodje, bice izresetan kod psihologa na intervjuu. Pa ti idi i kritikuj psihologe za diskriminaciju.
Veruj mi da ces vise ti da budes izresetan sa takvim stavom.

Ja mislim da moze sa dugom kosom. Ja cu prva da dodjem sa pirsingom, a ako upisem onda mogu da zahtevaju da skinem, a pre toga, nema sanse. I sta sad WCRA vrsimo diskriminaciju i za ljude sa dugom kosom? 'Da li ti treba neko sa dugom kosom'? WTF?
Niste ni meni jasni vi sa pirsinzima i dugim kosama koji zelite u vojsku .
To je organizacija koja zahteva odredjene standarde , perfekciju kako uma , tako i tela . Postoje dobri razlozi zasto se ne primaju ljudi sa fizickim nedostacima , pirsinzima i ostalim glupostima . Ako to ne mozes da shvatis nije vojska za tebe .....
dali na akademiji ima frizer i dali je obavezno sisanje na nulu?I dali je dozvoljeno nosenje malo duze kose od nule?
Dozvoljeno je onako kako te tamo osisaju i nista vise .
Da li primaju one koji imaju krivu kicmu?:dontunderstand:
Zasto bi pobogu primali ljude sa krivom kicmom ?? Naravno da ne :roll:

Niste ni meni jasni vi sa pirsinzima i dugim kosama koji zelite u vojsku .
To je organizacija koja zahteva odredjene standarde , perfekciju kako uma , tako i tela . Postoje dobri razlozi zasto se ne primaju ljudi sa fizickim nedostacima , pirsinzima i ostalim glupostima . Ako to ne mozes da shvatis nije vojska za tebe .....

Dozvoljeno je onako kako te tamo osisaju i nista vise .

Zasto bi pobogu primali ljude sa krivom kicmom ?? Naravno da ne :roll:

Pazi hypnotad zavrsicemo u Strazburu, ljudska prava, diskriminacija...Ludilooo.
Najzad neko normalan.:worth:

Pazi hypnotad zavrsicemo u Strazburu, ljudska prava, diskriminacija...Ludilooo.
Najzad neko normalan.:worth:
Velika razlika je doci na prijemni sa pirsingom i upisati vojnu akademiju sa istim. Naravno da shvatam sta je vojska i naravno da cu da skinem ako upisem. To je nesto sto moze da se promeni. WCRA ne lozi se jer ti nisi jedan od njih tj. nas. ;)

Poslednja izmena:

Back