Po pravilu ishara test se gleda sa 30 do 50 cm udaljenosti, brojeve bi trebao da kazes za 3 sekunde, a linije bi trebao da ispratis prstom u roku od 10 sec. Ali najcesce te pitaju brojeve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dali na akademiji ima frizer i dali je obavezno sisanje na nulu?I dali je dozvoljeno nosenje malo duze kose od nule?
dali na akademiji ima frizer i dali je obavezno sisanje na nulu?I dali je dozvoljeno nosenje malo duze kose od nule?
Pre nego sto upises VA i postanes oficir nauci da se "da li" pise odvojeno.
Da li je primaju one koji imaju krivu kicmu?![]()
Da li primaju one koji imaju krivu kicmu?![]()
Veruj mi da ces vise ti da budes izresetan sa takvim stavom.Aman vise puna su vam usta diskriminacije. Ne pricam o drugim profesijama, nego samo o vojnoj profesiji, da li muskarac moze da funkcionise sa dugom kosom? BozeeeMoze on da dodje na prijemni i da ga odradi, oficiri ce ga smarati a i ako prodje, bice izresetan kod psihologa na intervjuu. Pa ti idi i kritikuj psihologe za diskriminaciju.
Veruj mi da ces vise ti da budes izresetan sa takvim stavom.
Niste ni meni jasni vi sa pirsinzima i dugim kosama koji zelite u vojsku .Ja mislim da moze sa dugom kosom. Ja cu prva da dodjem sa pirsingom, a ako upisem onda mogu da zahtevaju da skinem, a pre toga, nema sanse. I sta sad WCRA vrsimo diskriminaciju i za ljude sa dugom kosom? 'Da li ti treba neko sa dugom kosom'? WTF?
Dozvoljeno je onako kako te tamo osisaju i nista vise .dali na akademiji ima frizer i dali je obavezno sisanje na nulu?I dali je dozvoljeno nosenje malo duze kose od nule?
Zasto bi pobogu primali ljude sa krivom kicmom ?? Naravno da neDa li primaju one koji imaju krivu kicmu?![]()
Niste ni meni jasni vi sa pirsinzima i dugim kosama koji zelite u vojsku .
To je organizacija koja zahteva odredjene standarde , perfekciju kako uma , tako i tela . Postoje dobri razlozi zasto se ne primaju ljudi sa fizickim nedostacima , pirsinzima i ostalim glupostima . Ako to ne mozes da shvatis nije vojska za tebe .....
Dozvoljeno je onako kako te tamo osisaju i nista vise .
Zasto bi pobogu primali ljude sa krivom kicmom ?? Naravno da ne![]()
Velika razlika je doci na prijemni sa pirsingom i upisati vojnu akademiju sa istim. Naravno da shvatam sta je vojska i naravno da cu da skinem ako upisem. To je nesto sto moze da se promeni. WCRA ne lozi se jer ti nisi jedan od njih tj. nas.Pazi hypnotad zavrsicemo u Strazburu, ljudska prava, diskriminacija...Ludilooo.
Najzad neko normalan.![]()
Drzite se teme i ne potezite bespotrebne rasprave, pitanja, kritike i ostale gluposti.
Velika razlika je doci na prijemni sa pirsingom i upisati vojnu akademiju sa istim. Naravno da shvatam sta je vojska i naravno da cu da skinem ako upisem. To je nesto sto moze da se promeni. WCRA ne lozi se jer ti nisi jedan od njih tj. nas.![]()
Medicinski , psiholoski , testovi znanja i fizicke spreme .... to je sve .је л може неко да напише који су све прегледи заступљени на ВВ...нек наведе барем неке ?