Upravo to, necemo da mesamo vojnike i oficire.![]()
Naravno,da se zna sta je elita

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo to, necemo da mesamo vojnike i oficire.![]()
Ja mislim da nije toliko rigorozno za MUO, jer drugo je pilot, njemu/njoj ne sme ništa da fali.Evo upravo ja sutra ujutru nosim da predam tu vojnu evidenciju, i naravno zaokruzeno ne, buduci da konkurisem za VA. Ako neko zna da li bi mi mogao odgovoriti, imam jednu nesuglasicu u vezi lekarskog pregleda. Za MUO (menadzment u odbrani) koliko treba biti zdravi zubi, tj. jel u fazonu gledaju kroz prste? Jel tolerisu u odnosu na pilota sto moras imati sve ko u konja, zdravi zubi.Hvala unapred.
![]()
Ja mislim da nije toliko rigorozno za MUO, jer drugo je pilot, njemu/njoj ne sme ništa da fali.Evo upravo ja sutra ujutru nosim da predam tu vojnu evidenciju, i naravno zaokruzeno ne, buduci da konkurisem za VA. Ako neko zna da li bi mi mogao odgovoriti, imam jednu nesuglasicu u vezi lekarskog pregleda. Za MUO (menadzment u odbrani) koliko treba biti zdravi zubi, tj. jel u fazonu gledaju kroz prste? Jel tolerisu u odnosu na pilota sto moras imati sve ko u konja, zdravi zubi.Hvala unapred.
![]()
Ja mislim da nije toliko rigorozno za MUO, jer drugo je pilot, njemu/njoj ne sme ništa da fali.
- - - - - - - - - -
Ja mislim da nije toliko rigorozno za MUO, jer drugo je pilot, njemu/njoj ne sme ništa da fali.![]()
Aha, pa da, tako sam i ja cuo. Tj rekla mi drugarica sa akademije, pa reko jos da proverim.Hvala u svakom slucaju.
![]()
Da li mogu konkurisati za 2 smjera npr.konkurisem za avijaciju i za pjesadiju ako me ne prime na avijaciju da upanem na pjesadiju
Pa nazalost ne, al prikupljeno je sve iz mate, i fazon celo leto nad matom, i onda se samo nadogradjujem u 4. god, i to je to. I ove nedelje zavrsavam sve preglede, da znam sta mi valja, a sta ne, da popravim sve do sledece god, tj akademije.A, ti ove godine upisujes?![]()
Pa nazalost ne, al prikupljeno je sve iz mate, i fazon celo leto nad matom, i onda se samo nadogradjujem u 4. god, i to je to. I ove nedelje zavrsavam sve preglede, da znam sta mi valja, a sta ne, da popravim sve do sledece god, tj akademije.![]()
Al ima neko od devojaka na forumu, koja konkurise ove godinu?![]()
i tacna je pretpostavka da ce ove godine biti samo zaokruzivanje, sa negativnim netacnim odgovorima. upravo izaslo na sajtu akademije http://www.va.mod.gov.rs/documents/konkurs2013/klasifikacioni_primer.pdf
Bas i nije neka foraNegativni bodovi
![]()
ETF fazon, bice ludnica ove godine, automatski pada norma ispod prosle godine
Bas i nije neka foraNegativni bodovi
![]()
Haha, pa nisu oni ludi. Fazon dodje neko i zaokruzi bzvz i us*re ga i prodje, pa nmz to tako, ima i negativnih bodova..![]()
I kako ide matematika?![]()
od 15 pitanja moze da ga usere 1 maksimum, ne znam sto su se svi uprpili.
- - - - - - - - - -
radi se, radi se. tebi?
Ide nekakoAli ima jos puno ucenja
Ako ja na testu zaokruzim odgovor da ne znam,onda ne dobijam negativne bodove ili ipak dobijam?
koje oblasti su ti ostale? da da, ne znam je neutralan odgovor