Alergican sam na vlagu tj.znoj pijem tablete svaki dan![]()
Odgovorice ti Ledux, posto sam cuo da je ekspert za alergije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alergican sam na vlagu tj.znoj pijem tablete svaki dan![]()
Autori zbirke su Curisic Dusan i Brkic Nada, zbirka se uzima u Regionalnom centru Ministarstva odbrane
Da li neko moze da odgovori na moje prethodno pitanje, posto vidim da ima upucenih? I kako se tretira lose drzanje i neuhranjenost na pregledu?
Sve vezano za papirologiju zavrseno, veliko smaranje ceka u vojnom odseku one koji jos nisu bili, a oni koji jesu znaju o cemu pricam. U vojnom odseku konkretno kazu da je 3 puta manje interesovanje nego prosle godine, bar sto se tice Beograda. Pa neka nam je sa srecom.
Sve vezano za papirologiju zavrseno, veliko smaranje ceka u vojnom odseku one koji jos nisu bili, a oni koji jesu znaju o cemu pricam. U vojnom odseku konkretno kazu da je 3 puta manje interesovanje nego prosle godine, bar sto se tice Beograda. Pa neka nam je sa srecom.
Pa naravno da se nece tretirati dobro po tebe, kasika u ruke i veslaj
- - - - - - - - - -
Cini ti se,i ja sam zavrsio sve i konkurisao pre 10-15 dana,oni mi rekli da je tek pocetak ali da se ocekuje otprilike priblizan broj kandidata kao prosle god tj.oko 1500![]()
I u Niskom regionalnom centru su mi kazali pre neki dan, da je i ovde skoro trecina manje prijavljenih u odnosu na ovo vreme- prosle godine....
da li se matematika i fizicko polazu isti dan ?
Pa stvarno što kaže WCRA, rejting je pao od kada se desila katastrofa na pasuljanskim. Konačno su shvatili da VA nije serija, ona je život.![]()
Ma sto se mene tice nek se prijavi 5000, najbolji ce proci, treba da udje elita a ne salabajzeri.
Po meni je ovo veoma zrelo razmisljanje. Akademija ti je kao rat ako nisi ucestvovao u nekom ratu ne znas kako je to. Neko ti moze pricati satima ili da ucestvujes na ratnim vezbama, a ti ne bi mogao da shvatis sta je to.
nego tamo upada mnogo sljama kojima tata ima dubok dzep ili jaku vezu, koji ne znaju sta ce od zivota pa ajde da probam i tako zauzimaju mesto nekome ko je stvarno trebao biti tamo.
"Svakim danom, u svakom pogledu sve vise i vise napredujem"Pozdravljam.) Manite se foruma, vezbajte ,vezbajte i samo vezbajte.
![]()
kolko je to sigurno?Ljudi, mozda dobra vest, kako za koga.Ove godine na prijemnom, sto se tice matematike moci ce se samo zaokruziti tacan rezultat bez postavke zadatka.
![]()
Pa tako su rekli ovi sto su promovisali akademiju po gradovima. Tako mi rece drugarica, ona je bila tamo.kolko je to sigurno?
Jeste, al od toga 30% dodje onako " aj da probam"
Ja mislim da će nešto manje ove godine da se prijavi, jer prošle godine polovinu njih je napujdala serija. A oni ne shvataju da serija ne prikazuje ni 5% realnog života na VA. :-D