Vojna akademija?

Autori zbirke su Curisic Dusan i Brkic Nada, zbirka se uzima u Regionalnom centru Ministarstva odbrane :)
Da li neko moze da odgovori na moje prethodno pitanje, posto vidim da ima upucenih? I kako se tretira lose drzanje i neuhranjenost na pregledu?

Sve vezano za papirologiju zavrseno, veliko smaranje ceka u vojnom odseku one koji jos nisu bili, a oni koji jesu znaju o cemu pricam. U vojnom odseku konkretno kazu da je 3 puta manje interesovanje nego prosle godine, bar sto se tice Beograda. Pa neka nam je sa srecom.

Autori zbirke su Curisic Dusan i Brkic Nada, zbirka se uzima u Regionalnom centru Ministarstva odbrane :)
Da li neko moze da odgovori na moje prethodno pitanje, posto vidim da ima upucenih? I kako se tretira lose drzanje i neuhranjenost na pregledu?

Pa naravno da se nece tretirati dobro po tebe, kasika u ruke i veslaj ;)

- - - - - - - - - -

Sve vezano za papirologiju zavrseno, veliko smaranje ceka u vojnom odseku one koji jos nisu bili, a oni koji jesu znaju o cemu pricam. U vojnom odseku konkretno kazu da je 3 puta manje interesovanje nego prosle godine, bar sto se tice Beograda. Pa neka nam je sa srecom.

Ne verujem da ce na kraju konkursa biti 3 puta manje nego prosle godine, isto, ako ne i koji kandidat vise.

Cini ti se,i ja sam zavrsio sve i konkurisao pre 10-15 dana,oni mi rekli da je tek pocetak ali da se ocekuje otprilike priblizan broj kandidata kao prosle god tj.oko 1500 :D

Cini ti se,i ja sam zavrsio sve i konkurisao pre 10-15 dana,oni mi rekli da je tek pocetak ali da se ocekuje otprilike priblizan broj kandidata kao prosle god tj.oko 1500 :D

Jeste, al od toga 30% dodje onako " aj da probam"
Ja mislim da će nešto manje ove godine da se prijavi, jer prošle godine polovinu njih je napujdala serija. A oni ne shvataju da serija ne prikazuje ni 5% realnog života na VA. :-D

Naravno ima jos vremena, ali kazem trenutno prijavljenih kandidata prema prosloj godini u ovo vreme ima 3 puta manje.
Cak mozda i 40%, em ih je napujdala serija, em tuzne scene sa Pasuljana obaraju interesovanje.
Ma sto se mene tice nek se prijavi 5000, najbolji ce proci, treba da udje elita a ne salabajzeri.

Po meni je ovo veoma zrelo razmisljanje. Akademija ti je kao rat ako nisi ucestvovao u nekom ratu ne znas kako je to. Neko ti moze pricati satima ili da ucestvujes na ratnim vezbama, a ti ne bi mogao da shvatis sta je to.

Upravo o ovome pricam, dzabe gledanje filmova, serija i tome slicno, steta je samo sto testovi kako psihicki kako fizicki nisu mnogo vise rigorozniji pa da upada samo sto bi rekao WCRA "elita", nego tamo upada mnogo sljama kojima tata ima dubok dzep ili jaku vezu, koji ne znaju sta ce od zivota pa ajde da probam i tako zauzimaju mesto nekome ko je stvarno trebao biti tamo.

nego tamo upada mnogo sljama kojima tata ima dubok dzep ili jaku vezu, koji ne znaju sta ce od zivota pa ajde da probam i tako zauzimaju mesto nekome ko je stvarno trebao biti tamo.

to je najtuznije od svega

- - - - - - - - - -

Pozdravljam. :)) Manite se foruma, vezbajte ,vezbajte i samo vezbajte. :)
"Svakim danom, u svakom pogledu sve vise i vise napredujem" :D

Moj rodjak je zavrsio avijaciju,kaze da serija veze nema sa onim sta je na akademiji.Zato preporucujem svima onima koji stvarno zbog seerije hoce da upisu da ne upisuju.Jer vi se uzivite u seriju i kada dodjete tamo odustacete odmah.Svima ovima koji zaista zele to zelim svu srecu na prijemnom :D

Jeste, al od toga 30% dodje onako " aj da probam"
Ja mislim da će nešto manje ove godine da se prijavi, jer prošle godine polovinu njih je napujdala serija. A oni ne shvataju da serija ne prikazuje ni 5% realnog života na VA. :-D

Meni su tako rekli u vojnom odseku...istina je da se 30% najmanje prijavi "samo onako" u to sam se uverio i prosle godine posto sam konkurisao,mada se i ja nadam manjoj konkurenciji ove god jer je prosle bas serija "odradila dobar posao" sto se tice konkursa :D

Back