Zare00
Zainteresovan član
- Poruka
- 109
Upravo tako. Cuo sam da se mnogo njih pokajalo sto su upisali akademiju, jer zahteva puno odricanja, a pogotovo da si psihicki spreman/na. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ruke moraju biti okrenute kada se rade zgibovi.Molim vas da mi neko odgoviri
pa poenta je sto tih 260 stranica i postoje,da se procitaju, sto smo svi citali tih 260 stranica, a ti bi sve na tacni, ako te interesuje potrudi se.Jbg brate ne mogu 260 stranica da listam i trazim kakvi se zgibovi rade,jeli ti problem napisati 3 rjeci.
Da li neko moze da mi kaze da li je zaista tacno sto kazu da u vojno vazduhoplovstvo ne mogu koji imaju plombirane ili pokvarene zube? I da li oni koji su iz bg moraju da budu u tom njihovom internatu,ili mogu kuci?
Ljudi, je l' se ovde uopste neko sprema za prijemni?![]()
Hahaha, samo ti vezbaj, pa dobro se spremi pa uzmi te pare, i sta te briga.hahahahhaha, ja cu od ponedeljkaTad imam takmicenje iz matematike pa taman da vidim sta znam i sta ne znam
Preprosle god kad sam iso na republicko bilo je dobro, samo sto nisam znao da prvo mesto uzima 60 000din pa se nisam ni spremao, ovaj put hocu
![]()
Predlazem svima koji planiraju da upisu VA da se raspitaju dobro kakvo je studiranje i ako zavrse sta ce raditi i gde. Najgore je da idu negde a ne znaju gde i zasto.
O ovome pricam, psiha je najbitniji faktor, dzaba vama svima te petice, takmicenja, zgibova, ako vi niste u glavi kako treba...Tako da jako dobro razmislite da li to stvarno zelite, nadjite nekoga ko ce vam ispricati samo jedan dan na Akademiji da cujete kakvo je to drkanje...
O ovome pricam, psiha je najbitniji faktor, dzaba vama svima te petice, takmicenja, zgibova, ako vi niste u glavi kako treba...Tako da jako dobro razmislite da li to stvarno zelite, nadjite nekoga ko ce vam ispricati samo jedan dan na Akademiji da cujete kakvo je to drkanje...
Ide nekako . Trudimo se .Kako ide priprema devojke?!![]()
Ja mislim da ko osvoji jedno od prva tri mesta na tim takmicenjima ne polaze prijemni iz matematike za fax. Samo ne znam da li to vazi za vojnu.![]()