Vojna akademija?

eventualno sa osvojenim takmicenjem mogu samo da te oslobode rada matematike i da ti se odmah racuna 45 poena... Ostali delovi selekcije se moraju proci...
@ aca_mc Dobro razmisli da li je akadebija za tebe, vojska nam se smanjuje, para sve manje u njoj. Mnogi kadeti sto su upisali zale se i kaju. No na tebi je da odlucis. Ako ti bas dobro ide matematika onda imas fakticni vrata otvorena na PMF-u i ETF-u...

hahahahhaha, ja cu od ponedeljka :D Tad imam takmicenje iz matematike pa taman da vidim sta znam i sta ne znam :) Preprosle god kad sam iso na republicko bilo je dobro, samo sto nisam znao da prvo mesto uzima 60 000din pa se nisam ni spremao, ovaj put hocu :)
Hahaha, samo ti vezbaj, pa dobro se spremi pa uzmi te pare, i sta te briga. :D A koje najvise oblasti vezbas, tj ces vezbati za VA, tj. koje se najvise nalaze na testu? :)

Predlazem svima koji planiraju da upisu VA da se raspitaju dobro kakvo je studiranje i ako zavrse sta ce raditi i gde. Najgore je da idu negde a ne znaju gde i zasto.

O ovome pricam, psiha je najbitniji faktor, dzaba vama svima te petice, takmicenja, zgibova, ako vi niste u glavi kako treba...Tako da jako dobro razmislite da li to stvarno zelite, nadjite nekoga ko ce vam ispricati samo jedan dan na Akademiji da cujete kakvo je to drkanje...

O ovome pricam, psiha je najbitniji faktor, dzaba vama svima te petice, takmicenja, zgibova, ako vi niste u glavi kako treba...Tako da jako dobro razmislite da li to stvarno zelite, nadjite nekoga ko ce vam ispricati samo jedan dan na Akademiji da cujete kakvo je to drkanje...

To je moj buraz Boris! batice hahah :D

Da, na to sam mislio, da oslobode polaganja prijemnog iz matematike..

Za ovo si skroz u pravu... Mnogi bi samo da konkurisu i upadnu na VA ne znajuci koliko beskrajnih problema ih ceka svakim novim danom provedenim na VA. Pre svega profil lica koje je kadet mora da bude psihicki izdrzljiv i jos plus masa osobina koje ce ga drzati da ne "pukne" tamo.

Back