Jao kad ce vise ti rezultati...cu crknem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Tako su prosle godine uradili.na sajtu VA?
To ce ti biti sigurno dovoljno ove godine, ja imam negde oko 68 bodovaja cenim negde oko 74 boda, mislim da ce biti dovoljno![]()
Јел има ико од вас ко је лоше урадио нешто на физичком или мату?
Ја сам лоше урадио мату,а спремао се много -.-.Ал мене је*е то што сам био лош у школи тако да се не надам више.Ал ћу следеће године опет конкурисати,надам се да ме неће оборити на здравственом,здрав сам човек![]()
И код мене исто тако. Спремала сам мату јако дуго, али ето... :/
Нее очајавај одма.Шта је годину дана,ништа,радиш нешто,учиш мату,вежбаш и ето га пријемни![]()
Ма година дана ми је превише. А и ко ми гарантује да ћи упасти следеће године. Знам дечка који је ове године 3.пут конкурисао, па није опет добро одрадио. Сјебала га мата.
Sto li nas ovoliko muce? Nek objave vec jednom te rezultate![]()
Ма нама је рекао пуковник да су резултати у уторак, не сутра...Пусти ти њега,гледај себе,све се може научити.
А јел сте сигурни да ће тачно у поноћ да објаве?Није да баксузирам питам само![]()
Ja sam matem. spremala od septembra ali nisam zadovoljna kako sam uradila jedno 5 zadataka,fiz.sam zadovoljna mislim oko13 bodova ako sam dobro izracunala a skola me zeza samo 28![]()
Родитељи нам лепо говорили да учимо а ми се правили блесави,ево нам сад![]()
Jel ima neko tacnu informaciju kad ce oni objaviti rezultate?![]()