Vojna akademija?

s'a je ovo ljudi,neko zatisje pred buru , ili ko' sto je neko vec rekao predrezultatna tisina .. :D ,
daj pisite kako ste prosli na prijemnom,koliko je ko uradio ... cemu se ko i koliko nada ......... itd .. da ubijemo jos koji sat :ajmo:

Ohohoho! :D

Hello everybody, na livadi! :mrgreen:

Prvo, zelim svima vama koji ste konkurisali puuuno srece! :D
Zatim bih htela upitati devojke kakvo je stanje sa sklekovima? Meni ce to predstavljati problemcic ili problemcinu, ce da vidimo, s obzirom da cu polagati za 2 godine jer sam 2. godina, tj. zavrsavam, jel? :)

Izuzeeeeetno sam prsla zbog serije jer povecava broj kandidata, a ja ovo zelim od "malih nogu" recimo, jer su mi noge jos uvek male. hahaha :D No dobro, koliko mrzim tu seriju toliko je i volim. Mnogo mi gotivna. :D Ova poslednja epizoda mi donela 23223534623 slogova :D

Pa ako moze neko da iskucka kako je bilo na prijemnom i ti lekarski vamos tamos i to sve, bila bih mu zahvalnaaa. :D

Јел има ико од вас ко је лоше урадио нешто на физичком или мату?

Ја сам лоше урадио мату,а спремао се много -.-.Ал мене је*е то што сам био лош у школи тако да се не надам више.Ал ћу следеће године опет конкурисати,надам се да ме неће оборити на здравственом,здрав сам човек :D

Ја сам лоше урадио мату,а спремао се много -.-.Ал мене је*е то што сам био лош у школи тако да се не надам више.Ал ћу следеће године опет конкурисати,надам се да ме неће оборити на здравственом,здрав сам човек :D

И код мене исто тако. Спремала сам мату јако дуго, али ето... :/

Нее очајавај одма.Шта је годину дана,ништа,радиш нешто,учиш мату,вежбаш и ето га пријемни :)

Ма година дана ми је превише. А и ко ми гарантује да ћи упасти следеће године. Знам дечка који је ове године 3.пут конкурисао, па није опет добро одрадио. Сјебала га мата.

Ма година дана ми је превише. А и ко ми гарантује да ћи упасти следеће године. Знам дечка који је ове године 3.пут конкурисао, па није опет добро одрадио. Сјебала га мата.

Пусти ти њега,гледај себе,све се може научити.

А јел сте сигурни да ће тачно у поноћ да објаве?Није да баксузирам питам само :D

Back