Vojna akademija?

Није било ништа од тога :) чак штавише ни кружница,од аналитичке је био само задатак где треба да се одреди удаљеност пресечне тачке 2 праве од 3 праве.И низови,односно мени аритметички само

hvala brate odmaraj sada :)

Jel su vam rekli kad izlaze rezultati za matematiku?

ocekuj od ponedeljka

Legija kralj si B) Hvala na svim ovim detaljima.xD
Samo još kada bi mogao da budeš konkretniji što se tiče trigonometrije, šta je to bilo? To mi je def najslabija tačka, i baš to su našli da smeste u tri zadatka :@!
I da...je l' bila kombinatorika i je l' imalo ono sa crtanjem grafika nekih funkcija?

atletska staza,extra je za trcanje .... trigonometrija je j***** kevu,,.bio je neki aritmeticki niz koji prvi put u zivotu vidim ... .
od ovih sto su polagali 7-og , par njih imalo oko 80 bodova ,nekoliko njih izmedju 70 i 80 bodova ... po skali prolaza od prosle godine 15-ak njih bi proslo ... a slicno ce biti i za nas od juce .. info od pp.Domazeta .. tako da ce trebati manje bodova za upis ,ali koliko manje jos se ne zna ..
sto se tice fizickog ,velika vecina je uradila za bar 12 bodova ..

jel bila neka eksponencijalna ili kvadratna jednacina ili nejednacina,logaritam,ono sredjivanje nekog izraza tipa da se primene one formule (a+b) na 3 ili na kvadrat?jesu isti testovi za sve koji rade u jednom danu ili ima vise testova pa kome sta zapadne? I hvala puno na ovim informacijama koje ste nam dali :)

По овоме што је рекао значи ја тестови су исти за све који раде у једном дану,ал не размишљај о преписивању,немогуће је :)

Значи ја у којој си групи био? :)

jel bila neka eksponencijalna ili kvadratna jednacina ili nejednacina,logaritam,ono sredjivanje nekog izraza tipa da se primene one formule (a+b) na 3 ili na kvadrat?jesu isti testovi za sve koji rade u jednom danu ili ima vise testova pa kome sta zapadne? I hvala puno na ovim informacijama koje ste nam dali :)

bila je jedna obicna kvadratna , imaginarni broj ,i nejednacina ... a ostalo je ZLO .. bio je neki izraz sa a/1/2 .itd .... daj boze da ga je neko resio .. nije bilo nista ko' iz zbirke .. sem jedne kvadratne jednacine ... isti se test radi za sve kandidate koji su dosli tog dana ... ako i sledecih dana bude ko juce i prekjuce onda ce trebati mnogo manje za upis

Koliko vremena se radi matematika?

2 сата

ih ' Nislija svuda mnogo ... i nismo se nesto proslavili ..... mozda nekoliko njih sa 10 i vise zadatka ..
. nzm vi Beogradjani kako ste prosli .. :-)

Што се мате тиче било је пар штребера.Остали нико ништа.Овај један ми рече,имам 34 поена из школе и урадио сам тачно 14 задатака,не знам дал ћу ући.Ја нисам знао дал се шали са мном лик.А физичко солидно сви.Знаш Шведску ти? :D Aко му се тако пише презиме xD

2 сата

Што се мате тиче било је пар штребера.Остали нико ништа.Овај један ми рече,имам 34 поена из школе и урадио сам тачно 14 задатака,не знам дал ћу ући.Ја нисам знао дал се шали са мном лик.А физичко солидно сви.Знаш Шведску ти? :D Aко му се тако пише презиме xD

pa da bilo je nekih strebera ... nzm GA .. pa da ' fizicko 60 % je uzelo bar 12 poena ... mnogo bolje nego mata ..

Poslednja izmena:
Reci cu vam samo da su zadaci preteski,cak mozda tezi i od onih iz zbirke :D Ja sam vec pao,ne treba da cekam rezultate :D Kad su majmuni,prosle godine su dali zadatke koje i moja baba zna da uradi,a ove godine da ne pricamo koliko su teski i zbog toga polovina nas ne uradi ni 5 tacnih zadataka .. -.-'

Poslednja izmena:
E ovako, sad sam se vratio sa prijemnog... Matematika je KRIMINALNA, znaci haos i katastrofa. Ja, koji sam se spremao vise od godinu dana, imam oko 7-8 tacnih (i to daj boze). Znaci ko za ETF, gradjevinski ili tako nesh. Samo sto oni imaju 4 sata a mi 2. Da sam imao jos sat vremena vrv bih uradio jos jedno 2-3 zadatka. *** radio sam sve zadatke od 97 pa nadalje, cak sam malo vezbao i matu za tehnicke fakultete i ovako slab rezultat, strasno. U ponedeljak od 300 kandidata, njih 150 je imalo 0 (to nam je prvo rekao jedan pukovnik), a ni danas nece biti nesto bolje. Ja tad razmisljam kakvi su to indijanci, medjutim kad sam video zadatke, sve mi bilo jasno... -.- Najbolji je cini mi se imao 27 poena (9 tacnih). Sto se tice fizickog, ne znam rezultate, ali vrv sam max uzeo. Mnogo sam se smorio danas zbog te matematike od koje sam mnogo ocekivao, tako da nemoj te da potcenjujete ove godine matematiku jer su nam takav .!. uvalili, da je to strasno...

I onda kao slag na tortu vidim nekoliko pajsera koji su upali na akademiju proslih godina, kad je bilo mnoogo lakse, kako se krevelje s' onim blentavim facama i vise od pola njih pusi i zali se na neke ispite/kolokvijume...

E ovako, sad sam se vratio sa prijemnog... Matematika je KRIMINALNA, znaci haos i katastrofa. Ja, koji sam se spremao vise od godinu dana, imam oko 7-8 tacnih (i to daj boze). Znaci ko za ETF, gradjevinski ili tako nesh. Samo sto oni imaju 4 sata a mi 2. Da sam imao jos sat vremena vrv bih uradio jos jedno 2-3 zadatka. *** radio sam sve zadatke od 97 pa nadalje, cak sam malo vezbao i matu za tehnicke fakultete i ovako slab rezultat, strasno. U ponedeljak od 300 kandidata, njih 150 je imalo 0 (to nam je prvo rekao jedan pukovnik), a ni danas nece biti nesto bolje. Ja tad razmisljam kakvi su to indijanci, medjutim kad sam video zadatke, sve mi bilo jasno... -.- Najbolji je cini mi se imao 27 poena (9 tacnih). Sto se tice fizickog, ne znam rezultate, ali vrv sam max uzeo. Mnogo sam se smorio danas zbog te matematike od koje sam mnogo ocekivao, tako da nemoj te da potcenjujete ove godine matematiku jer su nam takav .!. uvalili, da je to strasno...

Ja sam taj koji ima 0 :D Fizicko sam mogao 14-15 poena,ali nisam ostao .. ne mogu da trcim i skacem kad znam da sam pao -.-'

Brate,kolega sta god najvise zalim takve slucaje kao ti spremaju se j.b.t po godinu dana i onda matematiku omanu :// Valjda ja necu tako proci....Nadam se ces upisati pa makar bio na dnu liste :)

Back