Vojna akademija?

Оооо па ти и ја смо у идентичној ситуацији :D Ја морам на пријемном да узмем бар 55 поена да бих ушао,а за толико нисам спреман пошто сам и мату и физичко почињао од нуле :) Оћеш пробати и следеће године ако не успеш?

Иста сцена је и код мене, браћо. Ја ћу покушати следеће године опет, ако Бог да. А ове шта буде, биће. Знам једног лика који ове године трећи пут покушава да упадне за пилота. Нема повлачења, нема предаје! :)

Иста сцена је и код мене, браћо. Ја ћу покушати следеће године опет, ако Бог да. А ове шта буде, биће. Знам једног лика који ове године трећи пут покушава да упадне за пилота. Нема повлачења, нема предаје! :)

Ауу па шта он ради О.о ако ове године не упаднемо имаћемо годину дана да се савршено припремимо,још без школе,дивота :) А ја ћу још зрелији да будем,можда је тако и боље.

Ауу па шта он ради О.о ако ове године не упаднемо имаћемо годину дана да се савршено припремимо,још без школе,дивота :) А ја ћу још зрелији да будем,можда је тако и боље.

Jeste da se ne poznajemo, ali reci cu ti k'o prijatelju... Brate, zvucis kao da si se vec predao. Nema sledece godine, nema sad posustajanja. Sad imas najvece sanse, tamo treba da postanes zreliji a ako ne upadnes, nisi za akademiju... Znaci udri sutra iz sve snage! Zelim ti puno srece i nadam se da cemo za koji mesec biti kolege ;).
P.S. Javi obavezno kad se vrnes kuci da cujem kako si prosao :D

Оооо па ти и ја смо у идентичној ситуацији :D Ја морам на пријемном да узмем бар 55 поена да бих ушао,а за толико нисам спреман пошто сам и мату и физичко почињао од нуле :) Оћеш пробати и следеће године ако не успеш?
Ne znam brate za god. dana mogu i da umrem :D Zezam se malo .. pa ako ne budem zadovoljan poslom,ako ga budem uopste i imao mozda i probam ko zna .. Mada ne verujem posto planiram da odsluzim vojni rok pa onda na kurs za podoficire ili mozda da budem pajkan ;) :D ali treba veza za to .. Ja nemam problema sa trcanjem i zgibovima,mene muci malo skok,trenutno skacem 2.40.. al matis odlucuje .. Ako budu slicni zadaci kao i prosle godine mozda i uzmem 40 bodova :D

Postoji li neka tehnika za skok ? :D

hmm ne znam kako da ti objasnim...
maksimalno se istegnes nazad sa podignutim rukama uvis, onda sto brze spustis telo tako da ti ruke dodju sazada (na ledjima) i tako u polucucnju, naglo skocis.
to je ustaljena tehnika, verovatno i najispravnija.
e sad, koliko si shvatio, ne znam. ako ti je lakse, potrazi malo na internetu, sigurno postoje snimci na yt ili negde drugde.

Ма не зна ни он сам. Лудак, није он за то, али ајде. Срећно свима, јавите како је било! :)

Ja sam cuo od druga,a njemu je rekao drug koji je danas isao na prijemnom da su zadaci bili jako teski :/ Da je velika vecina uradila po 7-8 zadataka :D Znaci extra -.-'

То може да значи и да је ове године конкуренција слабија :) питао си за скок у даљ,јак замах рукама у напред скачеш за њима да оне остану напред и стопала бацаш што више напред. :)

Jeste da se ne poznajemo, ali reci cu ti k'o prijatelju... Brate, zvucis kao da si se vec predao. Nema sledece godine, nema sad posustajanja. Sad imas najvece sanse, tamo treba da postanes zreliji a ako ne upadnes, nisi za akademiju... Znaci udri sutra iz sve snage! Zelim ti puno srece i nadam se da cemo za koji mesec biti kolege ;).
P.S. Javi obavezno kad se vrnes kuci da cujem kako si prosao :D

Хвала брате,значи ми ово што си ми рекао :) Сутра ћу вам поставити све детаље са пријемног ;)

То може да значи и да је ове године конкуренција слабија :) питао си за скок у даљ,јак замах рукама у напред скачеш за њима да оне остану напред и стопала бацаш што више напред. :)

Хвала брате,значи ми ово што си ми рекао :) Сутра ћу вам поставити све детаље са пријемног ;)
Јави обавезно, брате. И срећно, не дај се! :)

Back