Надам се да није касно,био сам на пријемном до 7,последња група.Овако,математика је тежа него прошле године и самим тим су сви лошије урадили што даље значи да је ове године конкуренција слабија.Области су исте ал су задаци сложенији,и обновите функције.Оно што сам приметио је да има 3 задатка са тригонометријом,рачунска.Што се тиче физичког за 60м не дозволите да вам упропасти трема,као и мени,само опуштено као да сте сами.Скок у даљ рачунајте да се ради на тартар стази и да ће одраз да вам буде квалитетнији.Онда вам следи мала пауза пре згибова и склекова.Код згибова је дозвољено мало померање ногу,ал је забрањено рахитично млатарање ногама,повлачење једном па другом руком и не подизање браде преко шипке.У овим случајевима се не броје згибови.Склекове стварно не знам,шта и како,девојкама се извињавам

Трчање на 2400м је доказ издржљивости,мени је позлило после 4ог круга ништа нисам видео на очи и хтео да одустанем ал кад сам видео да је општа фрка око мене настала утрчао сам опет на стазу и наставио и остварио добро време

трчи цела група истовремено (20ак људи).Ако вас још нешто занима питајте