Odakle ti to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
10.000 kandidataSvaki 55. upada. Nemojte previse da se nadate
![]()
10.000 kandidataSvaki 55. upada. Nemojte previse da se nadate
![]()
P.S. A odakle vam ta informacija ako nije tajna?
Pa informacija je pravo iz sna,jer takva dezinformacija samo odande i moze da dodje. Zato sam i napisao da smo dobili tu inf sa istog mesta
.
Ma covek nas zaje*ava, a vi se lozite. A ja potpaljujem...![]()
Ove godine ce biti dosta prijavljenih, ali 10000 sigurno nece.Ja sam cula da ima 2000 kandidata...
Posle lekarskog se zna ko je upao, a ko ne. A lekarski pregledi pocinju od 20.maja.Kako se računaju bodovi na proveri fizičke spremnosti? Gledao sam one tabele na njihovom sajtu i ništa mi nije jasno, koliko bodova uzimam ako sam na primer po onim njihovim tabelama odličan a koliko ako sam dobar? I koliko posle prijemnog čekamo na rezultate, odnosno kad objavljuju one rang liste i kad se zna ko je upisao a ko ne? Hvala unapred..![]()
A jel moze neko da mi odgovori na ovo pitanje kako se racunaju bodovi osvojeni na proveri fizicke sposobnosti? Jel odlican nosi 15 bodova, vrlo dobar 12 i tako dalje ili postoji drugi sistem?I sta se desava ako imam manje od 25 bodova?
Bre buduci vojnici gde ste jel se trenira koliko zgibova radite jel neko merio vreme trcanja i tako to interesuje me koliko ste fizicki spremni smorili ste sa matematikomI da pozdravim kolegu SIG-a koji se ne javlja vise
![]()
Merio sam ja bas juce, trcanje na 2,400 za 10 minuta i 30 sekundi, sprint za 8,5 sekundti, skok u dalj 2 metra i 15 cm i zgibovi jedva jedan![]()
![]()
Ovako,interesuje me kako se racunaju bodovi iz fizickog?Ne interesuje me koliko mi treba da bi prosao.Matis mi ne ide bas nesto extra i zato moram fizicko da uradim jako dobro..Sve mogu da uradim za max broj poena osim skoka u dalj to mogu samo 2,4m ..Ako neko zna neku posebnu tehniku neka mi kazeKada saberem sve bodove i podelim sa 4 dobijam ocenu odlican .. Da li je to 15 poena ili manje zbog skoka ? unapred zahvalan
![]()
Inace ima nesto vise od 2500 prijavljenih![]()
Auu slabo,nisam ja puno bolji al moras jos.Ja trcanje 2400 za 10, sprint u proseku 8, skok u dalj 2,20, zgibovi 15ako neko zna nesto da poboljsam skok u dalj neka kaze,unapred hvala
![]()
Ja na 2400m za 9min 20sec, sprint za 7,71 skok u dalj 2,30, zgibovi 15. Skok u dalj je u glavnom genetika i visina. Ja sam visok 178 pa mi bas ne ide taj skok iz mesta, a ti obzirom da si 190 trebalo bi da skaces vise...![]()