Vojna akademija?

treba mi odgovor nekoga ko je vec bio na prijemnom za va i prosao prvi deo selekcije tj stigao do zdravstvenih pregleda,konkretno kod doktora za oci jel se gledaju oni krugovi sa tackicama razlicitih boja pa treba da se prepozna koji je br napisan drugom nijansom?nadam se da ste razumeli na sta mislim...:D
Hvala unapred

treba mi odgovor nekoga ko je vec bio na prijemnom za va i prosao prvi deo selekcije tj stigao do zdravstvenih pregleda,konkretno kod doktora za oci jel se gledaju oni krugovi sa tackicama razlicitih boja pa treba da se prepozna koji je br napisan drugom nijansom?nadam se da ste razumeli na sta mislim...:D
Hvala unapred

И мене то занима :) Мада само знам да се диоптрија не прегледа :)

treba mi odgovor nekoga ko je vec bio na prijemnom za va i prosao prvi deo selekcije tj stigao do zdravstvenih pregleda,konkretno kod doktora za oci jel se gledaju oni krugovi sa tackicama razlicitih boja pa treba da se prepozna koji je br napisan drugom nijansom?nadam se da ste razumeli na sta mislim...
Hvala unapred
Naravno da se pregleda, nece valjda da puste nekog ko ne razlikuje nijanse boja!

verovatno jer misli da se tamo nista neradi :D vidis da se svi interesuju za smerove koji nemaju puno dodira sa pravim vojnickim poslom VOIJ VEI logistika...svi bi da se uguraju u kancelarije :)

По некој здравој логици, да немају везе са војничким послом, зашто би их уопште и било у школи која се зове ''ВОЈНА академија'' :)

да су здравствено способни за школовање, што утврђује надлежна војнолекарска комисиja

као општи услов конкурса се појављује и ово, да ли неко зна шта то заправо представља у смислу какав је то преглед где се обавља кад итд.

да су здравствено способни за школовање, што утврђује надлежна војнолекарска комисија;

ово је један од општих услова конкурса, да ли неко зна шта заправо чини овај прегледа ко га обавља кад и где? :)

Evo ljudi sta meni nije jasno.
smer VOIJ se bira na studijskom programu menadzment odbrane, e sad on nije naveden na sadasnjem konkursu. Da li to znaci da ovaj smer ne moze da odabere nova generacija kadeta? :)

izvini mozda sam nepristojan ali sta si se ti istripovala?imas jos dve godine do polaganja i ko zna da lices ovo i upisati. Nemam nista protiv da se interesujes ali na neki cudan nacin me iritira po dve poruke na svakoj stranici. :) zaista. kao i tvoj potpis. :/ lol. e tako. :) izvini jos jednom ako sam grub, ali uivaj jos malo, jer ja sam do pre pola godine mislio da cu engleski, do pre pola meseca FON a sada sam odlucio VA. Opusti se malo.

verovatno jer misli da se tamo nista neradi :D vidis da se svi interesuju za smerove koji nemaju puno dodira sa pravim vojnickim poslom VOIJ VEI logistika...svi bi da se uguraju u kancelarije :)

Maa pesadijaa :D

izvini mozda sam nepristojan ali sta si se ti istripovala?imas jos dve godine do polaganja i ko zna da lices ovo i upisati. Nemam nista protiv da se interesujes ali na neki cudan nacin me iritira po dve poruke na svakoj stranici. :) zaista. kao i tvoj potpis. :/ lol. e tako. :) izvini jos jednom ako sam grub, ali uivaj jos malo, jer ja sam do pre pola godine mislio da cu engleski, do pre pola meseca FON a sada sam odlucio VA. Opusti se malo.

Alo grobar iskuliraj se sine.To sto ti menjas odluke o daljem skolovanju kao beba pelene ne znaci da mora i ona.Previse se unosi u ovo,to da,al brate gledaj kako si joj to rekao

vidi ' ovako grobar ,po sveme ovome da se primetiti sta :think: "a sada sam odlucio VA" ..hmm ... ;) njena pitanja su skroz na mestu , njoj :kpozdrav: ("skidaj kapu ") jer vec sad zna sta hoce ( za razliku od tebe , za kog to ne garantujem,jer si to i sam rekO )........ p.s. sve najbolje na prijemnom ,uradi to kako valja :D

Odakle tebi da se u VOJIN i VEI radi samo u kancelariji. Prijateljski savet za sve raspitajte se koja su to radna mesta na kojima cete moci da radite za 4 godine. Ako mi neko navede 4 radna mesta gde moze raditi sa VEI onda on i treba da upise po meni.

Naravno da me zanima i nemoj da pricas za nekog koga uopste i ne poznajes.
Taj smer bih voelela jer je vezan za avione, a mislim da ne bih mogla da budem pilot, i volim sve sto je vezano za radare, navigaciju, i za vreme... nisam napaljena klinka, ja razmislam o upisu na VA oko 5god i znam dobro kako je tamo

Naravno da me zanima i nemoj da pricas za nekog koga uopste i ne poznajes.
Taj smer bih voelela jer je vezan za avione, a mislim da ne bih mogla da budem pilot, i volim sve sto je vezano za radare, navigaciju, i za vreme... nisam napaljena klinka, ja razmislam o upisu na VA oko 5god i znam dobro kako je tamo
Sta volis, a vezano je za radare? Kada ne znas ni kako radi radar.

e brate moj ti je prijedlog da ne upisujes VA jer su neke oblasti matematike teze na VA nego na matematickom faxu a u medicinskoj se i ne radi neka teza matematika.. ako ti je vec do toga bolje pokusaj neku specijalnu policiju, SAJ, PTJ ili Zandarmeriju ako volis poslove te struke jer tamo ti ne treba dobro znanje iz matematike ;) pozdrav
hvala na savetu ma videcemo kako bude pokusacu to,ako nista onda cu da idem u inostrasnstvo jer ovde i nema neke buducnosti jos dugo vremena :/

Pa sta ste napali momka bre,reko coek svoje misljenje pa ako vam smeta ***...
Hvala druze. Ja sam zaista samo rekao svoje iskustvo i trudio sam se da budem maksimalno kulturan. Kao stariji hteo sam da joj kazem da se nikad ne zna sta ces da upises jer sta recimo da ne moze da razlikuje boje? Ja devojku niti sam povredio niti nista, a vi sto joj se ulizujete stvarno vas ne kontam.Cenim da je devojka 95' godiste. I zato chill out. Kao i vi njeni drveni advokati. Je l' ima ovde neko '93 godiste da hoce "inzenjerstvo" ?

P.S.Katherina niko ti nije rekao da si napaljena klinka samo kazem da nikad se ne zna i iskuliras malo. ;)

Maa pesadijaa :D

Alo grobar iskuliraj se sine.To sto ti menjas odluke o daljem skolovanju kao beba pelene ne znaci da mora i ona.Previse se unosi u ovo,to da,al brate gledaj kako si joj to rekao
Druze opusti se i ti. Ja sam se potrudio da joj to bas lepo kazem. ;) Ti ako si na VA bolje joj reci kako je zaista i to a ne da ode tamo pa posle pola godine odustane. To sto ja menjam odluke, u poruci se nisam bas lepo izrazio ali da malo razmislis skontao bi da je prijemni za FON slicni kao za VA samo mnogo laksi, pa sam odlucio da pokusam. Razumes, SINE? :P

Peace in the world. ;)

Back