duca_triangla
Obećava
- Poruka
- 68
Шта се јављају људи који су 96. или 97. годиште, причају нешто а немају појма са животом 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tacnije 15![]()
Шта се јављају људи који су 96. или 97. годиште, причају нешто а немају појма са животом![]()
Nemoj tako,najstariji su u osnovnoj![]()
pa fizičko i nije bitno. Jer, ne znam dal je i sad tako, al matematika ti je nosila npr 30 bodova a fizičko 10.
Ja ne znam da li ce ovo moje pitanje biti glupo ili smesno ali me zanimaPo onoj tabeli,za fizicku pripremu,pise da za odlicnu ocenu treba od 81-100 poena.E sad,mene zanima jel svi koji dobiju odlicnu ocenu dobijaju 15 poena ili se to drugacije gleda?
Nema nista da ti buden nejasnoAko imas 81 bod ili vise dobijas 15 poena i to je to
![]()
Ti nesto ne znas? xD
jedini razlog zašto ne znam![]()
je taj što svake godine menjaju kako im dune. jas na prijemnom bio 3 dana, odma sam išao 3 nedelje na teren, došao 17.avg na akademiju, nit su ovi pre nas tako radili, nit su ovi posle nas tako radili...
Izasao Konkurs
Ne mogu da verujem da ove godine nema Vojnohemijsko inzenjerstvo![]()
Alo Sapcanin ajde ne kurci se.Шта се јављају људи који су 96. или 97. годиште, причају нешто а немају појма са животом![]()
hvala druze.nema toga vise, samo matematika, fiziko i skola.
hvala druze.
Za ovog decka sto je pitao jel moze 90', eno sam sad sam procitao, ne moze 90' godiste, 91' primaju.
Meni nije bas jasna ova recenica:
"Садржаји у оквиру студијских програма су заједнички за I и II годину студија, док ће се у складу са потребама система одбране кадети опредељивати за одређени модул у оквиру студијског програма по завршетку II године студија."
Znaci ja samo izaberem jedan od 7 programa a onda na kraju druge godine biram smer u tom "programu"? Jel tako? :/
Ау Бадовинчанин ништа не знашМорам ти послати неког из Богатића да ти појасни мало :Р Хехехе, шалим се
Тако је, прво бираш студијски програм, нпр. менаџмент у одбрани, и после 2. године бираш модул (смер)
![]()
hahah. ne zna se koje je mesto gore. :/ koji ces ti smer?