Narode,a kada se saznaju rezultati da li si primljen ili nisi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tacno, mene su pismeno obavestili tek kad sam ih pitao da li cu to dobiti napismeno!samo što ja ne znam da je iko bio pismeno obavešten.
Ja ovde vidim par pravopisnih gresaka kad se vec gledaju sitnice, ali dobro![]()
Recite vi meni koliko primaju ljudi u pjesadiju ?
A reci mi je li tesko da upanem u pjesadiju, vrlodobar sam, zdrav a fizicka spremnost mi je najmanji problem ?
Ko zna da mi objasni u cemu je fora sa ovim "budi profesionalac"?
Posto vise nemas obevezan vojni rok, zbog toga se sada prijavljuju dobrovoljci, koji ce postati profesionalni vojnici odnosno to im je zanimanje i svakog meseca primaju platu![]()
Au pa to je dobra stvar za one koji ne znaju sta ce u zivotu a imaju viska energije xD
Procitala sam ceo forum i glavne likove odavde znam, jedan od svih mi je najiritantniji, a to je ovaj signature, verujem da ga ne podnosi pola foruma
izigrava kako sve zna, a ustvari je previse iskompleksiran. Ovaj forum koristi samo da bi ismevao nekog...A potpis mu je najzesci "Proklet bio izdajica svoje domovine!" aloooo covece dao si zakletvu na akademiji, a sada kao najveci slabic pobego' sa VA, NO COMMENT, izvinite sto ometam temu, ali covek me je izludeo![]()
Alooo ljudi po koji put treba da vam se pise da ovaj forum ne sluzi za rasprave koje nisu vezane za VA O.o
aee e'o i tebi reputacija , mojne se nerviras![]()
auuu marija brate tj. sestro....po cifri u imenu vidim da si 95 godiste a na slici ti je grb vazduhoplovstva i jos + si nova na forumu. E sad moja preptostavka je da si JOS jedna napaljena klinka koja je odgledala seriju i koja vec sebe vidi kako trci putem sa kovertom vojne akademije do caleta koji opravlja krov i uz pucnjavu proslavlja tvoj prijem na akademiju. i kao takva "klinka" bez uvrede, ne mozes davati ocene nekom starijem ko je to sve prosao i osetio na svojoj kozi
Posto vise nemas obevezan vojni rok, zbog toga se sada prijavljuju dobrovoljci, koji ce postati profesionalni vojnici odnosno to im je zanimanje i svakog meseca primaju platu![]()
Procitala sam ceo forum i glavne likove odavde znam, jedan od svih mi je najiritantniji, a to je ovaj signature, verujem da ga ne podnosi pola foruma
izigrava kako sve zna, a ustvari je previse iskompleksiran. Ovaj forum koristi samo da bi ismevao nekog...A potpis mu je najzesci "Proklet bio izdajica svoje domovine!" aloooo covece dao si zakletvu na akademiji, a sada kao najveci slabic pobego' sa VA, NO COMMENT, izvinite sto ometam temu, ali covek me je izludeo![]()
Ma u fulu je zanimanje njihovo i sve to stoji ali plata je kesa za to sto rade da se ne lazemo, a kao ides u neke misije staro pa plus dobijas repa to se desava jednom godisnje![]()