nepostoji vise taj uslov
Pa trebalo bi al mos da konkurises ne gledaju na to toliko rigorozno mada trebalo bi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nepostoji vise taj uslov
Tako je kate samo ti njih odgovaraj od upisa xDD
Cetvorka ili vise procitaj malo boljehttp://www.va.mod.gov.rs/cms/view.php?id=4542 eo ti ovde sve pa vidi
![]()
nažalost više ne postoje ti uslovi o matematici i vladanju
ja sam razmišljao na duže staze prijatelju, to je odlika intelektualnog čoveka. Puno njih sam tamo video (oficira) koji su mi sami rekli "eee da se nisam onomad zaje8ao"... nema tog "voljenja" vojske a da tebi deca nemaju leba da jedu i da ti nikad nisi kući. Da idu pocepani i oni i ti, da sastavljaš kraj sa krajem, na kraju pokupiš upalu prostate, rakčinu neku itd... od lošeg načina života. Pritom si tek obrazovaniji od portira.Od mene sigurno ne! Mozda ne volimo isto ali da volis ti bi istrpeo sve i ostao, bar ja tako radim ucinicu sve za ono sto volim. A post to nisi uradio mozda i ne volis toliko a?
Sta mislite o medicini na Vojnoj akademiji? Od pre neku godinu su uveli i taj smer...
Ajde molim te pokazi mi tog ko je upao sa toliko, ja sam imao vise od toga pa evo me kuci!
Ja znam jednu devojku koja je upisala VMA... mnogo je tesko da se upadne, moras da budes 5.00 u sve cetiri godine srednje, a i trebas da obrijas prijemni
Ma ne verujem da je toliko rigorozno...