Vojna akademija?

Kate ako zadovoljis sve kriterijume i prodjes preglede ,veruj mi da visina nece imati nikakvog uticaja , muski su prolazili sa visinom 1.60 , raznih ima,,, tako da opusteno .. z;) ,
boris202 ne postoji taj uslov za matis

slazem se da bi trebalo da budu rigorozniji ne samo sto se tice ocena nego svega. Treba da se poostre uslovi konkursa a ne da na prijemi dolaze budale i debili covece prosle godine kad sam bio ono je vise licilo na pijacu nego na akademiju samo su jos tezge falile...a o likovima da negovorim...kolko je samo njih u mojoj grupi usred trcanja stalo da piju vode da se protegnu malo na zgibovima vise ko majmuni stenju nemogu ni 3 zgiba da urade. Iskreno bilo mi je muka od tog prizora

Foxbat ja sam se bio razočarao na kvadrat kada sam bio na prijemnom, i rekao ma šta je bre ovo cirkus neki, još sam ja tamo 3 dana bio na prijemnom nije ko danas.
Posle se budala ipak prelomim da odem kao ajde nisam ja sve video za ta 3 dana, nije sve tako crno... pa i nije. crnje je bilo.

@katarina
ti reče onaj ko baš voli vojsku ... nije tačno. ja sam voleo pa sam otišao, i mnogi drugi su.
-ostaje onaj ko nema izbora a želi da ima (bar neki) fakultet završen
-ostaje onaj koji nema m00da da prelomi i ode, što je isto vrlo teška odluka ne samo zbog para
- ostaje onaj ko je takvog mentalnog sklopa da iz boljeg nije ni došao, za bolje i ne zna
- ostaje onaj kome je ćale oficir, pa kud svi turci tu i mali mujo...
- i ostaju neki koji još uvek nisu shvatili ono što neki jesu pa su otišli pre
Sumnjam da ima neko ko je taj poziv više voleo od mene i još par pojedinaca, da ima neko ko ga je savesnije obavljao, ko je više toga vojnog znao i naučio, usavršio, savladao veštine, trudio se i sve to prikazao u radu... pa eto, došlo je dotle da mi odosmo.

Sumnjam da ima neko ko je taj poziv više voleo od mene i još par pojedinaca, da ima neko ko ga je savesnije obavljao, ko je više toga vojnog znao i naučio, usavršio, savladao veštine, trudio se i sve to prikazao u radu... pa eto, došlo je dotle da mi odosmo.

Od mene sigurno ne! Mozda ne volimo isto ali da volis ti bi istrpeo sve i ostao, bar ja tako radim ucinicu sve za ono sto volim. A post to nisi uradio mozda i ne volis toliko a?

Od mene sigurno ne! Mozda ne volimo isto ali da volis ti bi istrpeo sve i ostao, bar ja tako radim ucinicu sve za ono sto volim. A post to nisi uradio mozda i ne volis toliko a?
ja sam razmišljao na duže staze prijatelju, to je odlika intelektualnog čoveka. Puno njih sam tamo video (oficira) koji su mi sami rekli "eee da se nisam onomad zaje8ao"... nema tog "voljenja" vojske a da tebi deca nemaju leba da jedu i da ti nikad nisi kući. Da idu pocepani i oni i ti, da sastavljaš kraj sa krajem, na kraju pokupiš upalu prostate, rakčinu neku itd... od lošeg načina života. Pritom si tek obrazovaniji od portira.

npr meni je bilo crno kada su u emisji dozvolite posvećenoj diplomcu 2010, 50% reportaže posvetili kučetu koje se šetalo oko njih, 30% vožnji džipom sa kadrovima 10cm od lica, gde se sve trese i ništa ne vidi u kontra svetlu, govor nerazumljiv od buke a 10% samoj vežbi gde je opet samo nešto na trk prikazano.
Takođe je bilo crno to što su u istoj emisiji prikazani zvaničnici kako sede oko nekog računara i dobijaju jako važan mail, dok na stolu pored kompa stoje čašice od rakije, a na krevetu pored limenke piva. U jednom od kadrova se samo pruža ruka i limenka dobija pogon nagore i nestaje iz kadra.... Da li je iko sa akademije, ili uopšte iko iz VS pogledao taj snimak pre nego što je emitovan?? Ako jeste, on ne ume da radi svoj posao. Ako nije, opet ne ume da radi svoj posao jer je trebao. e to je meni crno,jeftina propaganda koja vređa inteligenciju čoveka.

Pazi ja sam gledao i secam se toga upecatljive su casice rakije xDD Vidi dzabe ti objasnjavas kako je lose stanje svi oni u podsvesti znaju ali ima tu i dobrih stvari tipa imas siguran posao! Gde u Srbiji imas siguran posao jos? i to sa platom koja je duplo veca od prosecne...

Back